Šį savaitgalį prasidėjo šių metų Kretingos rajono salės futbolo pirmosios lygos pirmenybės. Asociatyvi nuotr.

Šių metų Kretingos rajono salės futbolo pirmosios lygos pirmenybės praėjusį savaitgalį prasidėjo ypatingomis rungtynėmis: susitiko praėjusių metų pabaigoje pasibaigusių salės futbolo taurės varžybų finalininkai „Topolių“ ir „Veltūno“ komandos.
Šios rungtynės visų susidomėjimą kėlė dar ir todėl, kad gruodį „Veltūno“ futbolininkai taurę iškovojo tik po dramatiškos kovos. Finalinis susitikimas tą kartą baigėsi lygiosiomis 6:6 ir tik po pratęsimo veltūniečiai palaužė varžovus įmušę du „sausus“ įvarčius.
Savo pranašumą rajono taurės laimėtojai dar kartą įrodė ir praėjusį šeštadienį – „Veltūnas“ „Topolius“ įveikė užtikrintai rezultatu 9:4.
Pirmasis kėlinys, kurį „Topoliai“ pralaimėjo minimaliu skirtumu 2:3, dar kėlė intrigą, tačiau antrajame kėlinyje „Veltūnas“ taip pradėjo „velti“ varžovus, kad jie vos gaudė kvapą.
Įvarčiai į „Topolių“ vartus krito vienas po kito ir jau įpusėjus kėliniui „Veltūno“ pergalė niekam abejonių nebekėlė.
Rezultatyviausias nugalėtojų gretose buvo tris įvarčius pelnęs Donatas Anužis. „Topolių“ komandoje du kartus pasižymėjo Žilvinas Lukošius.
Kitose rungtynėse „Si group“ komanda rezultatu 12:4 sutriuškino „Sporto mokyklos“ ekipą. Nugalėtojų pranašumas abejonių nekėlė jau po pirmojo kėlinio, kurį „Si group“ laimėjo rezultatu 5:2.
„Si group“ komandoje rezultatyviausi buvo Marius Šoblinskas – 4 įvarčiai ir Paulius Mažionis – 3 įvarčiai.
Trečiose savaitgalio rungtynėse „Palanga“ įveikė „Sporto centro“ komandą – 8:4. Pirmajame šio susitikimo kėlinyje kova buvo atkaklesnė. „Sporto centro“ ekipa nuo varžovų atsiliko tik vienu įvarčiu – 2:3.
Tačiau vėliau „Palangos“ komanda lengvai įrodė savo pranašumą. Šioje ekipoje rezultatyvumu pasižymėjo Mantas Syryca – 4 įvarčiai.
„Sporto centro“ komandai po vieną įvartį pelnė Gvidas Jonušas, Mindaugas Vitkauskas, Gvidas Merkevičius ir Dovydas Zajenčauskas.
Rajono salės futbolo pirmenybių pirmoje lygoje dar dalyvauja pajėgi „Aston Villa“ komanda, kuri pirmajame rate nežaidė.
Šeštadienį ši komanda susitiks su „Si group“, „Sporto centro“ komanda žais su „Topoliais“, o „Veltūnas“ egzaminuos „Sporto mokyklos“ ekipą.

 1,336 peržiūrų (-a)

50% LikesVS
50% Dislikes