Kai ištinka krizė, reikia lyderio. Kai krizė yra tokia, kokią pasaulis turi šiandien, lyderio reikia ypatingo.

Tokio, kuris kitomis aplinkybėmis galėjo būti nepastebimas ir nežinomas, tykiai ramiai dėliodamasis savo reikalus, po darbo žaidžiantis su vaikais strateginius žaidimus arba vergaujantis šeimos katei. Tokio, kuris dirba ne tam, kad jį kas dieną per televizorių parodytų, o kad darbą padarytų, apgalvojančio bent keletą ėjimų priekin, žinančio, su kuo į priekį eis ir gebančio mobilizuoti visus, kuo nors galinčius prisidėti. Skaitančio laikraščius galų gale – ne plėšantis juos ir sukantis iš skutelių lizdą alternatyviai realybei.

Užsienyje įstrigę piliečiai, kuriuos Krizių centro atstovai pasiunčia aiškintis su darbą baigusiomis ambasadomis.

Karantino pažeidimai – ne kokio nors įkalusio turisto, o Karo akademijos studento.

Daugybė nežinios, kaip toliau dirbti. Senjorai klausia, kas geriau – kad socialiniai darbuotojai ateitų pas juos į namus ar kad ne.

Ir tai – ne ledkalnio viršūnė, o vos trys naujos žinutės messengeryje.

Jums turbūt baisu, kad krizei suvaldyti paėmę žmogų iš šalies (neduokdie – nebus iš savos partijos) kitų rinkimų neįveiksite. Bet čia kaip tik yra tas Jūsų paskutinis šansas, brangios mano valstybės Vyriausybe. Jūsų, kurie šeštadienį paaiškinat, kad koronatestų nusipirkę už dešimt tūkstančių eurų jų turime pakankamai, bet jau pirmadienį naujiems paskiriat daugiau kaip pusę milijono.

Taigi, arba melavot, arba eurus po laiko mėtote be reikalo. Nes čia yra skelbimas Klaipėdos universitetinės ligoninės Priėmimo skyriuje. Eikit Jūs žinot kur, ministre. Nuoširdžiai.

 4,778 peržiūrų (-a)

33% LikesVS
67% Dislikes
One thought on “Eikit Jūs žinot kur, ministre”
  1. Gerai Gerb. Ministras atsakė visoms klipatoms kad dabar plinta liežuvio nelaikymo virusas..

Comments are closed.

TAIP PAT SKAITYKITE