Ši "Toyota" verta tikrai daugiau nei 2211 eurų ir ji nepriklausė kretingiškiui. Tai - tik asociatyvi nuotr.

Teismo sprendimu buvo konfiskuotas vieno kretingiškio automobilis, bet šis nusprendė – jeigu ne jam, tai geriau niekam. Ir pradangino valstybės konfiskuotą „Toyota Corolla Verso“.

Žala valstybei viršija 2 tūkst. eurų

Penktadienį Kretingos rajono policijos komisariatas iš Valstybinės mokesčių inspekcijos sulaukė pranešimo apie neišsaugotą konfiskuotą automobilį „Toyota Corolla Verso“.

Žala valstybei valstybei įvertinta 2 211 eurų.

Pradėjo tyrimą dėl turto paslėpimo arba sunaikinimo

Pradėtas tyrimas pagal Lietuvos Respublikos Baudžiamojo kodekso 246 straipsnį – dėl aprašyto ar areštuoto turto arba turto, kuriam nustatytas laikinas nuosavybės teisės apribojimas ar perleidimas, paslėpimo, sunaikinimo ar sugadinimo.

Tas, kas paslėpė, sunaikino ar sugadino aprašytą, areštuotą ir jam patikėtą turtą arba turtą, kuriam nustatytas laikinas nuosavybės teisės apribojimas, arba šį turtą neteisėtai perleido kitam asmeniui, baudžiamas viešaisiais darbais arba bauda, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki 3 metų.

Tas, kas paslėpė, sunaikino ar sugadino aprašytą, areštuotą ir jam patikėtą didelės vertės turtą arba didelės vertės turtą, kuriam nustatytas laikinas nuosavybės teisės apribojimas, arba šį turtą neteisėtai perleido kitam asmeniui, baudžiamas laisvės atėmimu iki 7 metų.


 1,954 peržiūrų (-a)

57% LikesVS
43% Dislikes