Sekmadienį policijos pareigūnai sulaikė dviračio vagyste įtariamą vyriškį. Lietuvos policijos nuotr.

Sekmadienį, rugpjūčio 9 d., Klaipėdos apskrities policijos pareigūnai sulaikė 37-erių metų vyriškį, įtariama, ketinusį pavogti dviratį.

Neviešo patruliavimo metu, Klaipėdos apskrities Vyriausiojo policijos komisariato Organizuoto nusikalstamumo tyrimo valdybos ir Nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnai, Palangoje, J. Simpsono g., sulaikė už panašius nusikaltimus jau teistą vyrą.

Įtariamasis su savimi turėjo specialias žirkles, skirtas dviračių spynoms ar užraktams nukirpti bei kitus įrankius.

Paaiškėjo, jog sulaikytasis yra vienas iš keturių asmenų, liepos mėnesį jau sulaikytų už dviračių vagystes Palangoje. Pareigūnai neatmeta galimybės, jog minėtas asmuo galėjo įvykdyti ir daugiau panašaus pobūdžio nusikaltimų.

Šių metų liepos viduryje, Palangos policijos komisariato pareigūnai jau sulaikė keturis, kaip įtariama, dviračius kurorte vogusius asmenis.

Tuo metu pareigūnai surado neteisėtai pasisavintus aštuonis dviračius bei vieną elektrinį paspirtuką, kuriuos grąžino teisėtiems savininkams.

Vadovaujantis Lietuvos Respublikos Konstitucijos 31 str., asmuo laikomas nekaltu, kol jo kaltumas neįrodytas įstatymo nustatyta tvarka ir nepripažintas įsiteisėjusiu teismo nuosprendžiu.

 13,181 peržiūrų (-a)

91% LikesVS
9% Dislikes