Sunkiasvoriam automobiliui apsivertus ant stogo, pabiro grūdų krovinys.

Švenčių dienomis po rajono kelius siautėjo girti vairuotojai, o namuose, vos apsikeitę šventinėmis dovanomis, riejosi artimiausi žmonės, į pagalbą kviesdamiesi policijos pareigūnus.


Vilkikas apsivertė ant stogo
Praėjusio šeštadienio rytą netoli Kartenos ant stogo apsivertė vilkikas.
Avarija dėl slidžios dangos įvyko kelio Šiauliai-Palanga 118-ajame kilometre – nuo kelio nuvažiavo lengvasis automobilis ir vilkikas. Sunkiasvoriam automobiliui apsivertus ant stogo, pabiro grūdų krovinys.
Į įvykio vietą išviesti ugniagesiai ir policijos pareigūnai negalėjo atsistebėti, kad tokio didelio įvykio metu niekas nenukentėjo. Abiejų automobilių vairuotojai buvo blaivūs.


Atsitrenkė į stovintį mikroautobusą
Kūčių išvakarėse, likus keliolikai minučių iki 22 val., avariją Salantuose sukėlė girtas 24 metų vairuotojas. Nesugebėjęs suvaldyti „Toyotos” jis atsitrenkė į Žemaitės g. stovintį mikroautobusą.
Smūgis buvo toks stiprus, kad išbyrėjo automobilių langai ir pradėjo rūkti dūmai. Į įvykio vietą atskubėję ugniagesiai atjungė abiejų transporto priemonių akumuliatorius, kad nuo kibirkščiavimo neįsipliekstų gaisras.


„Audi” nušlavė eglutes
Vėlų ketvirtadienio vakarą, po 23 val., vienoje Kretingos žiedinėje sankryžoje susidūrė du lengvieji automobiliai. Po smūgio ant kelio dangos paliko 20 metrų ilgio išsiliejusių degalų žymė.
Abu vairuotojai buvo blaivūs, nenukentėjo nė vienas eismo dalyvis.
Tą patį vakarą kitame Kretingos žiede, prie degalinės, girtas 27 metų vairuotojas taip įsismagino, kad su „Audi“ net nuvertė miestą puošusias kalėdines eglutes.
Jaunuoliui nustatytas 1,81 promilės girtumas.
Konfliktą sprendė kumščiais

Svaigiųjų gėrimų padauginę rajono gyventojai pavojų aplinkiniams kėlė ir namuose.
Viename kaime konfliktas tarp sugyventinių įsiplieskė Kūčių išvakarėse. Vidutinio amžiaus vyriškis įdienojus buvo tiek apsvaigęs, kad prieš savo gyvenimo draugę pakėlė ranką.
Vyro smūgiai paliko žymes. Vyriškis sulaikytas ir pradėtas ikiteisminis tyrimas.
Konfliktus aršiai sprendė ir daugiau rajono gyventojų. Per dvi Kalėdų dienas policija sulaukė aštuonių iškvietimų.
Apvogė per Kūčias
Kūčių ramybę vienoje darbėniškių šeimoje sujaukė vagys. Vos porai valandų iš namų išvykę rajono gyventojai sugrįžę rado atviras namo duris.
Vidury dienos įvykdytos vagystės nuostolius šeimininkai dar skaičiuoja ir tikslina.

Ligita SINUŠIENĖ

 1,301 peržiūrų (-a)

50% LikesVS
50% Dislikes