"Švyturio" redakcija nusprendė, kad 100-uku įvertintų 16-os Kretingos rajono moksleivių ryžtą ir atkaklumą labiausiai atspindi populiaraus Jason Rothenberg režisuoto populiaraus televizijos serialo "The 100" (Šimtukas) nuotrauka. Ne kiekvienas šio serialo herojus tikėjo sėkme, lygiai kaip ne kiekvienas mūsų rajono abiturientas tikėjosi būti įvertintas maksimaliu balu.

Nors šešiolikos Kretingos rajono abiturientų, vieną ar net kelis Valstybinės brandos egzaminus išlaikiusių šimtukais, ir nelaukia tokie sunkūs išbandymai, kaip populiaraus televizijos serialo “The 100” (Šimtukas) herojų, bet tikime, kad visas ateities kliūtis jie įveiks su ne ką mažesniu atkaklumu, ryžtu ir drąsa. Juolab, kad savo stropumą ir gebėjimą siekti tikslo jie jau įrodė savo egzaminų rezultatais.

Pasidžiaukime savo rajono abiturientais, geriausiai išlaikiusiais Valstybinės brandos egzaminus. Ačiū jiems, jų tėvams ir mokytojams už mūsų kraštui teikiamą garbę!

Simonas Baltūsis, net tris Valstybinės brandos egzaminus – geografijos, informacinių technologijų, anglų kalbos – išlaikęs šimtukais. Pranciškonų gimnazija.
Augustina Čičiūnaitė šimtukais išlaikė du egzaminus – lietuvių kalbos ir literatūros bei anglų kalbos. Pranciškonų gimnazija.
Vilius Juodys – dar vienas Pranciškonų gimnazijos abiturientas, kurio lietuvių kalbos ir literatūros bei anglų kalbos egzaminai buvo įvertinti maksimaliu balu.
Pranciškonų gimnazijos jau buvęs moksleivis Dovydas Žilinskis šimtukų sulaukė iš geografijos ir anglų kalbos egzaminų.
Domantė Lipskytė džiaugiasi šimtuku įvertintu lietuvių kalbos ir literatūros egzaminu. Pranciškonų gimnazija.
Maksimalų vertinimą iš lietuvių kalbos ir literatūros egzamino gavo ir Julija Grigaitytė. Pranciškonų gimnazija.
Maksimaliu balu įvertintas Pranciškonų gimnazistės Monikos Miltinytės anglų kalbos egzaminas.
Tadas Puškorius, dar vienas Pranciškonų gimnazistas, šimtuku išlaikęs anglų kalbos egzaminą.
Greta Stukaitė – viena iš septynių anglų kalbos egzaminą puikiai išlaikiusių Pranciškonų abiturientų.
Dar vienas Pranciškonų gimnazijos šimtukininkas, Valdas Razma, šimtuku įvertintas už anglų kalbos egzaminą.
Melė Valkiūnaitė taip pat sulaukė maksimalaus įvertinimo už anglų kalbos egzaminą. Pranciškonų gimnazija.
Pranciškonų gimnazijos abiturientas Eligijus Rabačiauskas šimtuku taip pat išlaikė anglų kalbos egzaminą.
Šimtukininke didžiuojasi ir Jurgio Pabrėžos universitetinė gimnazija, kuriai šią garbę suteikė Laineda Vainauskaitė, maksimalaus įvertinimo sulaukusi už anglų kalbos egzaminą.
Šimtukininkus išugdo ne tik miesto mokyklos. Tą įrodė Vydmantų gimnazijos abiturientas Mantas Užandenis, maksimaliu balu įvertintas už anglų kalbos egzaminą.
Darbėnų gimnazija irgi turi kuo didžiuotis. Jos ugdytinė Evelina Malūkaitė šimtu balu buvo įvertinta už lietuvių kalbos ir literatūros egzaminą.

 31,910 peržiūrų (-a)

100% LikesVS
0% Dislikes