Artėjant pagrindinio šalies įstatymo – Lietuvos Konstitucijos – dienai ir tradiciškai Europos Sąjungos valstybėse minimai Europos teisės dienai, šalies teismų darbuotojai kartu su Lietuvos advokatais ir antstoliais penktadienį, spalio 23 dieną, teiks nemokamas teisines konsultacijas.

Vadovaujantis paskutinėmis su COVID-19 plitimu susijusiomis rekomendacijomis ir kad būtų apsaugoti ne tik konsultacijas teikiantys Lietuvos teismų darbuotojai, bet ir besikreipiantys pagalbos žmonės, nemokamos teisinės konsultacijos visoje šalyje bus teikiamos nuotoliniu būdu – Lietuvos teismų nurodytais telefonais.

Nemokamos teisinės konsultacijos „Lietuvos teismai: Jūs klausiate – mes atsakome!“ visoje šalyje vyks spalio 23 dieną nuo 9.00 iki 15.00 val.

Numatoma, kad vienos konsultacijos telefonu laikas truktų iki 15 min. Išankstinė registracija nebūtina.

Plungės apylinkės teismo rūmų kontaktai:

Kretingoje – 8 445 78592

Palangoje – 8 460 53403

Esant poreikiui, skambinančiajam bus rekomenduojama kreiptis į renginio partnerius – Lietuvos antstolius ir advokatus.

Ne vienus metus organizuojamos nemokamos teisinės konsultacijos „Lietuvos teismai: Jūs klausiate – mes atsakome!“ sulaukia didelio gyventojų aktyvumo. Jų metu profesionalūs teisininkai pataria, kaip apginti savo teises, kokių dokumentų reikia teismui, ką daro teisėjas, antstolis ar advokatas.

 14,858 peržiūrų (-a)

100% LikesVS
0% Dislikes
One thought on “Penktadienį – nemokamos teisinės konsultacijos telefonu”

Comments are closed.

TAIP PAT SKAITYKITE