Pirmoji dukrytė Milana ramiai snaudžia meilės pilnuose namuose

Kretinga šiemet jau skaičiuoja pirmuosius naujagimius. Pirmąja šių metų kretigiške tapo trisdešimtetės Živilės Rinienės ir jos sužadėtinio Povilo dukrelė, gimusi sausio 2 d. naktį 3 val. 6 min. Po paros, sausio 3 d. rytą gimė antroji kretingiškė, kurios susilaukė 27-erių metų Aušra ir Arūnas Balandžiai iš Laukžemės.

Laukė per Kalėdas
Aušra pasakoja, kad vaikučio atėjimo laukusi jau per Kalėdas. „Arba per Naujus, bet štai, mergytė pasirinko savo dieną“, – šypsosi jauna mama.
Moteris prisipažįsta, kad iš pradžių buvo ir nerimo.
„Žinojau, kad gimdant vyras negalės būti šalia, o jis to labai norėjo. Taip pat bijojau to viruso testo. Mat visi buvo prigąsdinę, kad labai skauda. Bet tuomet pagalvojau, juk gimdant labiau skaudės, ką čia tas testas“, – kalbėdama juokiasi mažylės mama.
„O dabar jau esu namie. viskas ramu, vyresnieji vaikai aplink, tiesiog esu euforijoj, – atvirauja daigiavaArūnasikė mama, auginanti jau keturis vaikučius, ir priduria, – Dabar jau viskas susidėliojo į savo vietas, taip kaip turi būti“.
Paklausus apie vardą, Aušra pasakoja: „Kai tik sužinojome, kad bus mergytė, galvojome apie du variantus – Milana arba Milanija. Bet vyras sako: „Žinok, tas Milanija bus per ilgas“. Ir visą nėštumą vyras glostydamas pilvą sakydavo: „Milaniuk“. Taip ir pripratom prie šito vardo“.

Tėtis pamatė po trijų dienų
O mano vyras mergytę gyvai pamatė tik po trijų dienų, kai Aušrą su Milana išleido iš ligoninės į namus.
„Tai tiek džiaugiasi, nešioja dabar, o man vis sako: „Tu jau atsidžiaugei ligoninėj, dabar man leisk atsidžiaugti“, – šypsosi laukžemiškė.
Aušros šeimoje Milana pirmoji mergytė. Turi vyresnius broliukus: šešiametį Nojų, penkiametį Deimantą ir trimetį Elijų.
„Jie tiek laukė tuos visus devynis mėnesius, kad dabar negali atsiplėšti nuo mažosios lovelės. Sėdi aplink mane, kartais net tenka pasakyti, gal, vaikai, leiskit ir Milanai truputį ramiai pamiegoti“, – su šypsena pasakoja laiminga mama.

 22,698 peržiūrų (-a)

64% LikesVS
36% Dislikes
2 thoughts on “Nuo mažosios Milanos trys jos broliukai neatitraukia akių”
  1. Kodėl straipsnyje nepaminėti kiti 3 p. Balandžio vaikai, kuriuos tėvas jau n metų yra pamiršęs, nelanko, neišlaiko, nesidomi ir nesirūpina? Beje, taip pat 2 berniukai ir mažoji, lauktoji mergytė. Galbūt jie taip pat norėtų mažąja sesute pasidžiaugti? Ar bent, kad tėvas ir jiems savo brangaus laiko trupinį skirtų. Tokie “herojai” turėtų kitokio turinio straipsniuose būti minimi. Valstybė jo vaikus išlaiko, jis tik dirbina be atvangos juos. Siūlau gerb. žurnalistei pasidomėti, per ką, tėvui neegzistuojantys vaikai yra praėję ir kaip šią dieną gyvena dėka savo daugiavaikio, vaikučius mylinčio tėvuko.

  2. Labai jau greitai “tevelis” pamirso kaip pirma savo dukrele dziauges. Nekalbant apie du sunus pries ja. Sirdis vartos skaitant toki brieda.

Comments are closed.

TAIP PAT SKAITYKITE