Penktadienį paskelbus žinią apie skaudžią nelaimę geležinkelio pervažoje Kretinga-Darbėnai, kurioje žuvo keturiolikmetis paauglys, nepastebėjės krovininio traukinio, “Švyturio” redakcija sulaukė žinutės iš gedinčiai šeimai artimo žmogaus. 

Žinutėje rašoma:

“Laba diena, gal galite papildyti savo straipsnį, nes šeimai šiuo metu reikalinga finansinė pagalba tokioje tragiškoje nelaimėje. Tokią sunkią akimirką kiekvienas pinigėlis sumažins nors finansinius vargus. Finansinę pagalbą galite pervesti žemiau nurodytais rekvizitais mamai.

Svetlana Šlimienė

LT227300010024077388, Swedbank

Paskirtis: parama, pagalba arba auka.

Ačiū kiekvienam”.

Mūsų straipsnį Krovininis traukinys mirtinai sužalojo keturiolikmetį perskaitė daugiau nei 9 tūkstančiai skaitytojų. Jei kiekvienas iš Jūsų pervestumėte į nurodytą sąskaitą tik po 1 eurą, gedinčią šeimą pasiektų 9 tūkstančiai eurų! Žinoma, taip nebūna, kad kiekvienas atsilieptų, bet norime parodyti, kad net mažiausia parama gali būti reikšminga. Nebūna per mažos pagalbos.

Su gedinčia šeima, kurioje yra ir daugiau vaikų, galime būti ne tik mintimis ir malda (kaip kai kas iš Jūsų komentaruose pasižadėjo), bet ir apčiuopiama parama.

Jau paskelbus šį prašymą sulaukėme tokios žinutės: “Pervedžiau 6, jei 5 to nepadarytų”.

Dėkojame visiems, kas neliekate abejingi ir sugebate perlipti per šitą jausmą “vienas mano euras nieko nepakeis”. Nes iš tiesų pakeis!

Gedinčiai šeimai artimas žmogus “Švyturio” redakciją antradienio vakarą informavo, kad kalbos apie berniuko neva patirtas patyčias yra klaidingos. Vaikas negulėjo ant bėgių. Vaizdo kameroje matyti, kad jis kirto bėgius, nesidairydamas ir nepastebėjo atvažiuojančio traukinio. 

Psichologinė pagalba

„Jaunimo linija“ – 8 800 28888

Ar susiduriate/esate susidūrę su patyčiomis mokykloje?

View Results

Loading ... Loading ...

 44,162 peržiūrų (-a)

92% LikesVS
8% Dislikes
8 thoughts on “Padėkime sūnaus netekusiai šeimai (Patikslinta informacija – tai nebuvo savižudybė)”
  1. Liūdesys, gaila vaiko. Man visada tas pats klausimas , kai nusižudo moksleivis – o kur tie mūsų mokytojai,
    auklėtoja ? Jie išsilavinę,nelabai ir pervargę,turintys pastovų darbą ir atlyginimą,daug atostogų- kur tuomet yra jų širdis ? Kur jie yra, kai tyčiojamasi iš jų bendruomenes mokinio ? Kaip jie gali miegoti naktimis,kai palieka vienatvėje nuskriaustą ? Neturiu mokytojams jokio pateisinimo. Kalti .

  2. Baisi nelaimė.Baisi.
    Pervedziau.Ir už kitus 3, jei patingėtų.Ir su draugais info pasidalinau .

  3. Stiprybės visai šeimai.
    Pervedžiau 10 eur( nors truputėlį prisidėjau)

  4. Apklausa negerai suformuota. Taip esu patyręs patyčias. Mačiau kaip kiti patiria patyčias ir taip pat pats tyčiojausi.

Comments are closed.

TAIP PAT SKAITYKITE