Štai šiame name žuvo žmogus, o apleistas pavojingas statinys net neįtrauktas į Kretingos rajono savivaldybės apleistų statinių registrą. Raimondos Jonkutės nuotr.

Šiandien 13.44 val. Bendrajame pagalbos centre skubios pagalbos telefono numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Kretingos rajono savivaldybės, Imbarės seniūnijos, Žeimių kaime, Kazimiero Olšausko g. užgriuvus  negyvenamam namui viduje liko 2 žmonės.

Į įvykio vietą išsiųstos Klaipėdos priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Plungės priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos (informacija apie įvykį perduota Klaipėdos greitosios medicinos pagalbos stočiai, Klaipėdos apskrities vyriausiam  policijos komisariatui.

Vėliau paaiškėjo, kad vienas iš name buvusių vyrų išsilaisvino, jis iškvietė pagalbą. Kito vyro gyvybės išgelbėti nepavyko. Jo kūnas buvo rastas namo griuvėsiuose.

Kretingos rajono savivaldybėje oficialiai registruotų apleistų statinių yra 36, iš jų Imbarės seniūnijoje  2, bet minimas negyvenamas namas Žeimių kaime net nebuvo įtrauktas į šį registrą.

Visas Kretingos rajone registruotų apleistų statinių, kurie lygiai taip pat kelia pajovų gyvybei, yra čia. 

“Švyturio” skaitytoja Raimonda Jonkutė redakcijai ką tik atsiuntė nuotraukų iš nelaimės vietos.

Raimondos Jonkutės nuotr. 

Kas atsakingas už žmogaus žūtį, užgriuvus negyvenamam namui?

View Results

Loading ... Loading ...

 28,196 peržiūrų (-a)

43% LikesVS
57% Dislikes
One thought on “Žeimių kaime užgriuvus negyvenamam namui žuvo žmogus (PAPILDYTA foto)”
  1. Nors nebegalima teisti nukentėjusiu žmonių, bet pasižiūrėjus i pastato nuotrauka ir rialiai žinant kokios būklės buvo tas pastatas matosi kad dirbo nesveiko proto žmonės, či ir girtas bųdamas nesugalvosi tokios nesamonės kad ardyti pastata , pirma nenusikasus sniega ir nenusiėmus šiferio , nenusiardžius gegniu ir perdangos, griežtai draudžiama bet ka judint ir ardyt apačioje.
    Esu nuardes šimtus avarinės būklės pastatų ir nesu prisispaudes net piršto nors ira teke ardyt visiškai girtam net naktimis ardydavau .
    Todėl prieš griaudami pastatus gali pasikunsultuot su manimi o Salantiškiai ir aplinkiniu miesteliu bei kaimų giventojai mane gerai pažysta

Comments are closed.

TAIP PAT SKAITYKITE