Šiuo metu esame priversti sulėtinti savo gyvenimą. Tačiau tai – puikus metas peržiūrėti jau įvykusių kelionių fotografijų archyvus ir prisiminti visas aplankytas mielas, gražias, smagias, įdomias vietas. Kretingos rajono turizmo informacijos centras (TIC) tiki, kad tokių įspūdžių esate užfiksavę ir Kretingos rajone – juk čia žavu ir įdomu bet kokiu metų laiku.

Todėl kviečia pasidalinti fotografijomis, kuriomis įamžinote savo apsilankymą Kretingos krašte. Galbūt nufotografavote paveldo objektą, gal išbandėte aktyvią pramogą, tapote vietinio renginio dalyviu ar tiesiog įamžinote panoraminius Kretingos krašto vaizdus, poilsį gamtoje.
TIC laukia Jūsų fotografijų konkurse „Kretinga. Pamatykite širdimi“, o Jūsų laukia prizai. Pagrindinis konkurso nugalėtojas džiaugsis dovanų čekiu, kuris leis patirti fantastišką nakvynę palapinėje, įkeltoje į medį. Tokią egzotiką galima pamatyti Kalniaus sodyboje.
Norėdami dalyvauti konkurse, iki vasario 26 d.17 val. elektroniniu paštu tic@kretingosturizmas.info atsiųskite atostogų Kretingos krašte nuotraukas, užpildytą dalyvio anketą ir sutikimą viešinti fotografijas.
Už nuotraukas bus galima balsuoti Facebook paskyroje “Kretingos rajono turizmo informacijos centras”.

 7,046 peržiūrų (-a)

100% LikesVS
0% Dislikes