Policija. Asociatyvi nuotr.

Ar Kretingą Tarybos narių nuotraukomis nukabinėjęs vietos verslininkas padarė kokį nors pažeidimą, dar nežinia kaip traktuos pareigūnai (jei sulauks oficialaus prašymo tirti įvykį) – juk jo kritikos centre atsidūrė viešieji asmenys, bet už policijos pareigūnų garbę ir orumą žeminančius pasisakymus socialiniuose tinkluose kitam kretingiškiui paskirta bauda. 

Kovo mėnesį 35-erių metų kretingiškis į kelias grupes socialiniuose tinkluose įkėlė nuotraukas su policijos skiriamaisiais ženklais pažymėtais automobiliais ir prie vieno iš jų stovinčiu uniformuotu pareigūnu, po nuotrauka parašęs nepagarbius, policijos garbę ir orumą žeminančius pasisakymus.

Už tokį nusižengimą Lietuvos Respublikos administracinių nusižengimų kodekso 508 str. numatoma bauda nuo 90 iki 140 eurų. Kaltę pripažinusiam kretingiškiui šį kartą skirta pusė minimalios baudos – 45 eurai.

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Imuniteto valdyba įspėja, kad ginti kiekvieno sąžiningai savo funkcijas atliekančio policijos pareigūno garbę ir orumą, vykdyti policijos pareigūnų apsaugą nuo galimo neteisėto poveikio, yra vienas iš Imuniteto padalinių prioritetinių tikslų, todėl į bet kokius nederamus veiksmus policijos sistemos darbuotojų atžvilgiu visada reaguojama principingai.

 64,341 peržiūrų (-a)

75% LikesVS
25% Dislikes
One thought on “Už policijos pareigūnų garbę ir orumą žeminančius pasisakymus kretingiškiui skirta bauda”
  1. Jeigu jie kaip sakisi yra vieši žmonės, tai ko jie bijo.Kretingiškiai susipažins su tarybos nariais ir visi juos pažinos. Nemanau,kad dabar juos visus pažystame,anaip tol…

Comments are closed.

TAIP PAT SKAITYKITE