Dalios Puškorienės auklėtiniai Darbėnų gimnazijos abiturientai.

Nors šie mokslo metai buvo neįprasti, nes daug laiko mokytasi nuotoliniu būdu, praėjusią savaitę Kretingos miesto ir rajono mokyklų abiturientams nuskambėjo paskutinis skambutis, pakvietęs juos į paskutinę pamoką.
Pirmieji Kretingoje paskutinį skambutį dar savaite anksčiau išgirdo didžiausios ir gausiausią abiturientų turinčios – Pranciškonų – gimnazijos moksleiviai. Šioje mokykloje mokosi 120 abiturientų, jų auklėtojai – Vilius Adomaitis, Inga Būgienė, Irma Kalniuvienė, Gražina Zaborienė, Regina Norvaišienė.
Praėjusią savaitę paskutinėje pamokoje dalyvavo 98 Jurgio Pabrėžos universitetinės gimnazijos abiturientai (auklėtojos – Milda Laureckienė, Vaida Bertašienė, Anna Butko-Šorienė, Snieguolė Jandalovienė), 21 salantiškis (auklėtoja – Virgina Pociuvienė), 19 darbėniškių (auklėtoja – Dalia Puškorienė) ir 18 vydmantiškių (auklėtoja – Rasa Griškevičienė).
Kartu su Kretingos technologijos ir verslo mokyklos 81 abiturientu, iš viso Kretingos mieste ir rajone mokyklą šiemet baigia 357 abiturientai.
Kaip Paskutinio skambučio šventę rengti mokykloje, Vyriausybė suteikę teisę spręsti kiekvienos mokyklos vadovui, atsižvelgiant į bendruomenės susitarimus ir susiderinant su savivaldybe. Kadangi šventės vyko gyvai, buvo privaloma laikytis visiems viešiems renginiams nustatytų saugumo sąlygų: organizuojant šventę atviroje ir uždaroje erdvėje, joje galėjo dalyvauti ne daugiau kaip 150 dalyvių arba pildant ne daugiau nei trečdalį sėdimų vietų, buvo reikalaujama dėvėti kaukes (jas abiturientai trumpam nusiėmė tik fotosesijai), laikytis saugaus atstumo.
Tačiau Salantų, Vydmantų ir Darbėnų gimnazijos, turinčios po 1 abiturientų klasę, galėjo laikytis ir tokių pačių sąlygų, kaip ir per ugdymo procesą, jei šventėje nedalyvavo kitų klasių mokiniai.

Jurgio Pabrėžos IV d klasė su auklėtoja Snieguole Jandaloviene.
Vydmantų gimnazijos abiturientai, jų klasės auklėtoja – Rasa Griškevičienė.
Dalios Puškorienės auklėtiniai Darbėnų gimnazijos abiturientai.
Jurgio Pabrėžos universitetinės gimnazijos IV a klasė su auklėtoja Milda Laureckiene.
Jurgio Pabrėžos universitetinės gimnazijos IV b klasė abiturientai su auklėtoja Vaida Bertašiene.
Jurgio Pabrėžos universitetinės gimnazijos IV c klasė su auklėtoja Anna Butko – Šoriene.

 113,219 peržiūrų (-a)

86% LikesVS
14% Dislikes