Paulius Vaineikis. Redakcijos archyvo nuotr.

Esmė šių žmonių (neobolševikų seime) nesikeičia. Atsiprašymai jau nebepadės!
Jėzus kviečia Realybę pažinti medžio palyginimu (Mt 7,15-20): reikia žiūrėti ne į medžio lapus (žodžius), bet į vaisius!
COVID-19 skiepų biznis su „galimybių“/diskriminacijos pasais Lietuvos žmonių mąstymą pakeitė stebėtinai greitai.
Žmonės Vilniuje, kaip avinų banda veržiasi gauti „laimės skiepą“!
Uždulkintom (palyg. ministras Dulkys) smegenimis šiandien yra ne tik lap-jaunimas, bet ir nemažai dvasininkų. Stebėjau kelis tokius savo aplinkoje, kurie vos ne su ašaromis akyse džiaugėsi, kad pasiskiepijo, kad jau gavo „galimybių“ pasą ir galės būti „pagaliau laisvi“.

Nežinau kas atsitiko? Visiškas kritinio mąstymo užtemimas, o gal tai jau masinis apsėdimas? Kaip sakė prof. Antanas Maceina, Sovietų Rusijoje ir Hitlerinėje Vokietijoje žmonės buvo užhipnotizuoti kažkokios jėgos, jie šventai tikėjo visom absurdiškom „protingom“ valdančiųjų beprotybėm ir ėjo tiesiai mirčiai į nasrus! Atsibudo tada, kai jau buvo per vėlu!
Nieko daug nesiūlau, tik prieš skiepijantis reikalaukite iš LT valdžios, vyriausybės, savo darbdavių, kurie jus represuoja gąsdinimais „kas bus, jei nepasiskiepysit“, vakcinos patikimumo paso, kuriame būtų aiškiai parašyta, kad skiepo kompanija įsipareigoja apmokėti visas gydymo išlaidas, jeigu skiepas duos šalutinį poveikį, sugadins sveikatą, ar bus priežastis jūsų nevaisingumui.
Valstybė ir tie valdžios žmonės, kurie sudaro verslo sutartis su farmacijos kompanijomis, kurios neprisiima jokios atsakomybės už jų biologinius/cheminius eksperimentus su žmonėmis ir išstato savo piliečius į sveikatos sutrikimo, ar net gyvybės pavojų yra nusikaltėliai!
Vaikai, jaunuoliai, tėveliai, sveiko proto žmonės netapkite nepatikrintos vakcinos aukomis!
Tie, kurie jums meluoja, kad jų siūloma vakcina jus išgelbės, naudoja tą patį melo naratyvą, kaip ir su „Stambulo konvencijos“ ar „partnerystės“ įstatymų „nekaltumu“!
Pradžioje jie dievagojosi, kad vaikų ir jaunimo nelies, neskiepys, šiandien jau jie prabilo apie vaikų vakcinavimą.
Mąstykit savo galva!
Daugybė žmonių praktikoje išbandė, kad testavimas greitais ar eiliniais testais nepatikimas ir neefektingas!
Jau dabar skelbiama, kad skiepai nėra patikimi viruso mutacijoms ir atmainoms! Farmacijos kompanijos kartu su Pasauline sveikatos organizacija (PSO) jau dabar pranašauja, kad vakcinuositės visą likusį gyvenimą!
Mirtingumas dėl COVID-19 Lietuvoje tikrai nepadidėjo! Paklauskit bet kurio sąžiningo kunigo!
Paklauskit bet kurio sąžiningo gydytojo Lietuvoje, kaip pandemijos metu buvo „nurašomi“ mirę ligoniai ir kaip kuriami mitai apie mirties Koroną!
Šį įrašą išsaugau archyve, vėliau jį pakartosiu po 5-10 metų!
Meldžiu Dievą, kad visą tai, ką parašiau nepasitvirtintų gyvenime!

Paulius Vaineikis

Ar naudojatės Galimybių pasu?

View Results

Loading ... Loading ...

 261,648 peržiūrų (-a)

76% LikesVS
24% Dislikes