Išpuoselėtas Jurgio Pabrėžos universitetinės gimnazijos kiemas. Aisto Mendeikos nuotr.

Daugelyje laikraščių vis rašo, kas blogai, tačiau retas kuris parašo ką nors gero. Tad labai noriu pasidžiaugti ir pagirti Kretingos Jurgio Pabrėžos gimnaziją ir jos vadovus. Teritorija sutvarkyta taip, tarsi būtų parkas, gražu žiūrėti – nupjauta, nušluota, praplėsti gėlynai džiugina akį.


Visur įrengti takai, netgi mūsų pradinukams įrengtas naujas takas saugiai patekti į mokyklą. Teritorija virsta į parką. Tačiau tai – išorė. Vidus – kaip šiuolaikinio ofiso ar užsienio mokyklos.
O svarbiausia, kadangi šioje gimnazijoje mokosi du mano vaikai, labai pagerėjo maistas. Ir iš pokalbio su virėja bei mokytojomis supratau, kad šiuo reikalų užsiėmė ir viską sutvarkė direktorius Kęstutis Trakšelys. Nes ten maitina privati įstaiga, tad jo nuolatinis atėjimas į valgyklą, kai valgo mokiniai, ir didžiulis rūpestis bei reiklumas labai pagerino maisto kokybę. Tai dar kartą patvirtina tiesą, kad vadovas daug ką gali.

Angelina Bertašienė

Šis “Švyturio” skaitytojos laiškas paskatino redakciją naujam konkursui – “Pasiilgote gerumo?” Pasidalinkite su mumis ir mūsų skaitytojais apie tai, kas Jus žavi ir kuo gėritės, kam galbūt norite padėkoti. Siųskite savo gerumo istorijas (jei įmanoma – su nuotraukomis) redakcija@svyturiolaikrastis.lt. Ir būtinai spauskite patiktukus prie straipsnių. Jūsų balsai ir nulems, kuriam Kretingos geradariui atiteks įspūdingas “La Farine” tortas. 

 

 

 63,059 peržiūrų (-a)

100% LikesVS
0% Dislikes