Darbo dienai einant į pabaigą pro Rotušės aikštę ėję kretingiškiai pataikė į miesto gimtadienio šventės pratęsimą ir gavo paragauti kaimyninės savivaldybės padovanoto torto. Aisto Mendeikos nuotr.
Sveikinimai gimtadienio proga Kretingai dar nesibaigia. Savaitgalį paminėjusi miesto šventę ir Šv. Antano atlaidus, Savivaldybė dar šiandien sulaukė saldžios dovanos iš kaimynų – Klaipėdos rajono savivaldybės. 
Darbo dienai einant į pabaigą į Savivaldybę atkeliavo didžiulis tortas su dviejų savivaldybių herbais, kurių viduryje – širdis. Kretingos rajono meras Antanas Kalnius su savo patarėju Albertu Barausku tortą išvežė tiesiai į Rotušės aikštę, tiesiai ant šaligatvio pastatė staliuką, o ant jo – miesto gimtadienio dovaną. Ir vaišino visus atsitiktinius praeivius.
Pirmadienį saldžių dovanėlių Savivaldybė sulaikė ir iš šešių Klaipėdos regiono savivaldybių asociacijos narių – Neringos, Palangos, Šilutės, Klaipėdos miesto, Klaipėdos ir Skuodo rajonų.
Šiemet Kretinga mini 768-ąjį miesto gimtadienį.
O štai šios saldžios dovanėlės į Kretingos rajono savivaldybę atkeliavo pirmadienį. Kretingos rajono savivaldybės nuotr.

 9,901 peržiūrų (-a)

83% LikesVS
17% Dislikes
One thought on “To turbūt dar nebuvo! Kretingiškiai vidury Rotušės aikštės vaišinosi miesto gimtadienio tortu”
  1. ,,kad , padarai mitingą, tai ateina tik du žmonės! Kai jautį iškepu, tai visi atbėgat paėsti!!!”

Comments are closed.

TAIP PAT SKAITYKITE