Kretingos sporto mokyklos abiturientai ir jų treneriai. Sporto mokyklos nuotr.

Šiemet Kretingos sporto mokykla baigė 47 mokiniai. Tai – vienas didžiausių skaičių per pastaruosius 4 metus.

Buvo įvertinti už aukštus sportinius rezultatus
Praėjusį ketvirtadienį vykusioje mokslo metų baigimo šventėje netrūko moksleivių, kurie ne tik baigė savo kelią šioje mokymo įstaigoje, tačiau per šį sportininko brandos laikotarpį pasiekė ir puikių rezultatų, už ką sulaukė įvertinimo ir apdovanojimų.
Net 10 mokinių buvo apdovanoti vardiniais medaliais už aukštus sportinius pasiekimus: sunkiosios atletikos trenerio Regimanto Norvilo treniruoti Nilius Stonkus ir Markas Riepšas, bokso trenerio Tomo Balsio ugdytiniai Benas Svirnelis, Karolina Paulauskaitė ir Edvinas Griguola, krepšinio trenerio Vytauto Šližiaus mokiniai Eligijus Ruokis, Kostas Tubutis, Tadas Budrys, Rokas Žilinskis ir Ignas Andriuškevičius.
Dar du jaunieji futbolo šakos atstovai – Valdas Jašmontas ir Vakaris Jeruševičius – apdovanoti vardiniais medaliais už mokyklos vardo garsinimą. Šiuos vaikinus paruošė treneriai Gediminas Petrauskas, Arvydas Balsevičius ir Martynas Viluckas.

Direktorius linkėjo būti nugalėtojais
Kreipdamasi į ugdytinius mokyklos direktorius Remigijus Malakauskas kvietė juos prisiminti pirmuosius savo žingsnius sporte: “Visuomet prisiminkite, kokį nemažą kelią nuėjote, kad šiandien būtumėte čia. Būkite nugalėtojais – žmonėmis iš didžiosios raidės. Ir ne tik savo mėgstamame sporte, bet ir gyvenime. Te Jūsų laukia didelė ir šviesi ateitis, kurioje pelnytumėte dar daug pergalių.”

 25,454 peržiūrų (-a)

50% LikesVS
50% Dislikes