Šv. Antano dienos centre renkama dailės terapijos grupę, skirta moterims, patyrusioms persileidimą, susilaukusioms negyvo kūdikio, jam mirus gimdymo metu arba netrukus po gimdymo.
Terapijos metu bus kalbama apie trauminę patirtį, susijusią su nėštumu, atpažįstami ir pripažįstami jausmai, jie paleidžiami ir su jais atsisveikinama. Grupės nariai padės vieni kitiems susivokti jausmuose ir suteiks tarpusavio paramą, padedami dailės terapeutės.
“Kalbėsime apie patirtus ar iki šiol patiriamus jausmus – skausmą, pyktį, liūdesį, baimę, pasimetimą, apie vidinius ir išorinius išteklius, padėjusius nepalūžti šioje nelaimėje ar padedančius iki šiol, ir apie tai, kas netekties išgyvenimus apsunkino ar iki šiol apsunkina, – sako dailės terapeutė Jelena Bachlina, lydėsianti moteris šioje išlaisvinančių jausmų kelionėje. – Šie susitikimai bus skiriami jausmams, apie kuriuos nėra lengva kalbėti ir kurie dažnai pasilieka mumyse, apsigyvena kažkur kūne, įgaudami įvairią išraišką – įtampą, nerimą, panikos atakas, fizinius negalavimus. Bus ir ašarų, bus ir džiaugsmo. Laukiame Jūsų! Kartu mes galime padėti vieni kitiems!”
Užsiėmimai nemokami.
Adresas: Šv. Antano dienos centras, J. Pabrėžos g. 4
Trukmė – 10 susitikimų po 2 val.
Užsiėmimai vyks uždaroje grupėje iki 8 moterų.
Būtina išankstinė registracija: rkalniene@gmail.com arba tel. 8 648 11473,
8 645 43478

 112,845 peržiūrų (-a)

50% LikesVS
50% Dislikes