Motoakrobatas Aras Gibiea jau šiandien pasirodys Kretingoje. Vytauto Dranginio nuotr.

Šįvakar 18 val. Kretingos Rotušės aikštėje pasirodys motoakrobatas Aras Gibieža. Prie jo „Namų turo“ prisijungs ir BMX profesionalų komanda.

Per Lietuvos miestus bei miestelius keliaujantis ir jų gyventojus įspūdingais motociklų triukais džiuginantis „Namų turas“ artėja prie pabaigos – beliko pasirodymas Kretingoje šį penktadienį ir finalas Palangoje šeštadienį, liepos 17 d. Abiejuose miestuose pasirodymai prasideda 18 val.

Šie – paskutiniai – renginiai bus išskirtiniai. Juose triukus demonstruos ne tik motoakrobatai, bet ir BMX dviratininkų komanda.

Tai – David Budko, Karolis Lamsargis, Tautyvdas Gelumbickas ir Paulius Navickas. David Budko yra BMX sporto Lietuvoje autoritetas, daugelio varžybų Lietuvoje ir užsienyje laimėtojas bei prizininkas. Jį remia vienas garsiausių gatvės kultūros prekės ženklų – „Vans“ – ir tai nemažai pasako, apie tai, kaip jis vertinamas.

Karolis Lamsargis yra žinomas dėl savo unikalaus važiavimo ir triukų stiliaus, su BMX dviračiu jis susipažino prieš daugiau nei dešimt metų. Kai nešokinėja ant vieno rato, Karolis groja grupėje „Egomašina“. Paulius Navickas – vienas iš BMX kultūros pionierių Lietuvoje. Paskutinis komandos narys, Tautvydas Gelumbickas, nuo BMX dviračio nenulipa jau trylika metų.

Ši ketveriukė prisijungs prie „Namų turo“ senbuvių – „Red Bull“ atleto Aro Gibiežos, „Gineso“ rekordo savininko Šarūno Kezio bei daugelio čempionatų prizininkų Nerijaus Malinausko bei Virgilijaus Dikšo. Taigi, laukia dviguba porcija įspūdžių ir susižavėjimo.

Palangiškių ir kurorto svečių įspūdingas reginys rytoj laukia prie “Statoil” degalinės, Kretingos g. 54 a.

 11,631 peržiūrų (-a)

100% LikesVS
0% Dislikes