Ieškantiems išmaniojo laikrodžio su eSIM technologija, naujo telefono ar planšetinio kompiuterio – geros naujienos.  „Tele2“ paruošė daugybę puikių pasiūlymų, kuriais jau dabar galite pasinaudoti operatoriaus fiziniuose salonuose arba internetinėje parduotuvėje www.tele2.lt.

Išmanieji laikrodžiai su eSIM – vos nuo 4,43 Eur/mėn.

Jei jau kurį laiką svajojate apie išmanųjį laikrodį, su kuriuo galite skambinti, atsiliepti į skambučius ir naršyti internete, net kai telefonas yra toli, dabar atėjo tinkamas metas jį įsigyti. Išmaniųjų „Samsung“ laikrodžių su eSIM technologija kainos prasideda vos nuo 4,43 Eur/mėn., o neribotų GB, neribotų pokalbių ir neribotų SMS planu laikrodžiui net 6 mėnesius galėsite naudotis visiškai nemokamai.

Pasiūlymas galioja pasirinkus bet kurį laikrodį ir sudarant 24 ar 36 mėn. sutartį ir mokant pradinę įmoką bei mėnesinę įmoką, kuri nurodyta www.tele2.lt prie konkretaus laikrodžio modelio. 6 mėn. išbandymas nemokamai galioja sudarius 24 mėn. sutartį, o po 6 mėn. įsigalioja įprasta plano laikrodžiui kaina numatyta paslaugų teikimo sutartyje.

Pavyzdžiui, patvarų ir stilingą, nerūdijančio plieno išmanųjį laikrodį su eSIM technologija „Samsung Galaxy Watch Active 2 LTE (40 mm)“ dabar galite įsigyti su 1 Eur pradine ir 4,43 Eur mėnesine įmoka. Laikrodžio kaina iš viso dabar – 160,80 Eur. Kaina ne akcijos metu – 359 Eur. Įrenginiui taikomas vienkartinis laikmenos mokestis – 1,74 Eur. Plano laikrodžiui kaina po 6 mėn. nemokamo išbandymo – 4,90 Eur/mėn.

Planšetiniai kompiuteriai už 1 Eur

Neįtikėtinas pasiūlymas laukia ir tų, kurie užsisakys neribotų GB „Tele2 Laisvo interneto“ planą namams. Įsigijus neribotų duomenų planą už 18,90 Eur/mėn. ir pasirašius 24 mėn. sutartį, už simbolinį 1 Eur mokestį bus dovanojama planšetė. Ji taps nepakeičiamu įrenginiu žaidimams, filmų ir laidų peržiūroms, naršymui internete ar net elektroninių knygų skaitymui.

Galėsite rinktis ryškų ir galingą „Samsung Galaxy  TAB A7 WiFi 32GB” arba patikimą ir ištvermingą „Lenovo IdeaTab M10 X306X SIM 32 GB“ planšetinį kompiuterį. Pirmojo kaina ne akcijos metu – 239 Eur, antrojo – 199 Eur. Planšetiniams kompiuteriams taikomas vienkartinis laikmenos mokestis – 5,25 Eur.

20 GB „Tele2 Laisvo interneto“ planas – nemokamai

Dar vienas puikus pasiūlymas „Tele2“ klientams. Visiems, kurie turi 2 ar daugiau telefono numerių vieno vartotojo vardu „Tele2“ tinkle, 20 GB „Tele2 Laisvo interneto“ planas dabar yra visiškai nemokamas. Jo mėnesinė įmoka šiuo metu 0,00 Eur/mėn. Tad nieko nereikės mokėti visą sutarties laikotarpį. Taip klientai galės sutaupyti net 120 Eur.

Pasiūlymas galioja sudarant 24 mėn. paslaugų teikimo sutartį ir įsigijant modemą (nuo 2,5 Eur/mėn.). Patrauklios nuolaidos taip pat taikomos 50 GB, 100 GB, 200 GB ir neribotų GB planams.

Ypatingi pasiūlymai populiariems telefonų modeliams

Pamėgtus telefonus dabar galite įsigyti ypač pigiai. Pavyzdžiui, ryškų ir patvarų „Xiaomi Redmi Note 10 (128 GB)“ telefoną įsigysite su 1 Eur pradine ir 7,83 Eur mėnesine įmoka. Vienkartinis laikmenos mokestis – 0 Eur. Mokant visą sumą iškart telefonas kainuos 189 Eur. Telefono kaina ne akcijos metu – 229 Eur.

Lengvą, ploną ir stilingą „Samsung Galaxy A52 128 GB“ modelį įsigysite su 1 Eur pradine ir 13,25 Eur mėnesine įmoka. Mokant iškart telefonas kainuos 319 Eur. Kaina ne akcijos metu – 349 Eur.

Telefonus galite įsigyti mokant visą sumą iš karto arba nurodytomis įmokomis su bet kuriuo „Tele2“ planu ir 24 mėn. sutartimi.

Tuo tarpu perkantiems vieną iš „Samsung Galaxy S21“ serijos telefonų, už simbolinę 0,01 Eur priemoką dovanojamas itin lengvas ir patvarus planšetinis kompiuteris „Samsung TAB A7 LTE“. Įrangą galima įsigyti mokant visą sumą iš karto arba nurodytomis įmokomis su bet kuriuo „Tele2“ planu, nurodytų www.tele2.lt ir 24 mėn. sutartimi. Planšetės kaina perkant be sutarties  –  73,31 Eur.

Daugiau informacijos apie pasiūlymus ir akcijas sužinosite www.tele2.lt arba paskambinę telefonu 117. Įrenginiams papildomai taikomas vienkartinis laikmenos mokestis. Pasiūlymų laikas ir įrenginių skaičius ribotas.

 17,200 peržiūrų (-a)

50% LikesVS
50% Dislikes