Rugpjūčio 18-21 dienomis Šventojoje, pačiame kurorto centre, įvyko VII tarptautinis, didžiausias Baltijos šalyse baikerių paplūdimio ir muzikos festivalis „BEACH BIKE FEST 2022”, organizuotas Vaido Šimaičio. Visą savaitgalį festivalio dalyvius linksmino išskirtinių atlikėjų koncertai, aktyvaus sporto ir ištvermės rungtys, po kurių geriausiems buvo įteikti apdovanojimai. Maisto, gėrimų vietos ir milžiniška prekybininkų mugė stebino įvairove bei, žinoma, maršrutu Šventoji-Palanga-Šventoji įvyko didysis motociklų paradas.

Dar neįžengus į Šventosios centrinę aikštę, iš tolo girdėjosi užvesti motociklų varikliai, drebinę visą miestą. Visų žmonių žingsniai vedė prie vieno ir to pačio –  griausmingo garso. Nepriėjus pagrindinio festivalio įėjimo, stovėjo eilės motociklų, nuo kurių neįmanoma buvo atitraukti akių. Grojo gyva muzika, atlikėjai tikrino garso aparatūrą, žmonių nosis kuteno aromatinga kepta duona, o dalyviai šypsenomis veidus padabinę linksminosi ir nesidrovėjo fotografuotis prie įstabiųjų motociklų.

Visų svečių dėmesį patraukė aktyvaus sporto, ištvermės ir grožio rungtys. Motociklininkai ir šventės lankytojai dalyvavo kirvių, padangų mėtymo konkursuose, susirinkusi publika aplodismentais ir šūksniais išrinko gražiausiomis tatuiruotėmis ir barzdomis pasidabinusius konkurso dalyvius.

Prieš pradedant apdovanojimų ceremoniją, žodį tarė baikerių paplūdimio bei muzikos festivalio ilgametis organizatorius Vaidas Šimaitis.

„Jau septynerius metus mes susirenkame Šventojoje, prie Baltijos jūros. Dėkoju jums visiems, kad atvykote. Todėl švęskime, būkime, linksminkimės, nesipykime ir gero vakaro“, – prieš įteikdamas apdovanojimus kalbėjo V. Šimaitis.

Apdovanojimai ir neįprastos, išskirtinės taurės įvairiose kategorijose buvo įteiktos stipriausiems nugalėtojams, o po jų pagrindinę sceną toliau drebino muzikos atlikėjai ne tik iš visos Lietuvos, bet ir iš užsienio. Šiais metais renginys tikrai sudrebino ne tik visą motoaistruolių bendruomenę, bet ir iš įvairių Lietuvos kampelių suvažiavusius svečius.

Judita Baranauskaitė

„SOUND FOCUS“ ir autorės nuotr.

« 1 3 »

 5,681 peržiūrų (-a)

100% LikesVS
0% Dislikes