Pavasaris buvo be renginių, bet vasarą jų bus. Ruoškimės pop muzikos festivaliams ir patys išsirinkime, ką norime išgirsti! Į Lietuvą po karantino sugrįžta ne šiaip renginiai, o tarsi feniksas iš pelenų kyla tradiciniai pop retro  muzikos festivaliai!

Populiariausia 80-90 metų pop muzika

Prisiminkime populiariausias 80-90 metų Lietuvos – ir ne tik! – grupes bei atlikėjus, „topinius“ jų kūrinius. Festivalių programą organizatoriai atiduoda į Jūsų rankas! Jūsų balsai nulems, kokios grupės ir atlikėjai pasirodys atgimstančiuose Baltijos jaunystės, Neringos vėtrungių, Jaunimo estrados Super 90 ir Pop art festivaliuose. Kai kurie iš jų – kitais pavadinimais, bet visi – su ta pačia gaida!

Festivalių metu į 80-90 metus mus nukels ne tik tų laikų melodijos, bet ir daugiau to meto detalių, tačiau staigmenas organizatoriai pasilieka renginių dienoms.

Pristatomuosius koncertus išgirsime įvairiuose Žemaitijos miestuose, o festivaliai vyks Palangoje, Juodkrantėje, Klaipėdoje, Kaune.

Svarbus numeris muzikos mylėtojams – 1670!  

Festivalius naujam gyvenimui iš užmaršties kelia IĮ „Autoradio discoteka 80 Super festival“.

„Kai kurių atlikėjų jau nebėra su mumis, tad norisi surinkti visas mylimas mūsų žvaigždes, kad jų gerbėjai ir asmenukes su jais pasidarytų, ir išgirstų mylimas melodijas“, – sakė vienas iš festivalio organizatorių Dmitrijus Pagirėnas.

Balsuokite už mylimiausias grupes ir atlikėjus – Jūsų balsas nulems, ką išvysite festivalio scenoje.

Žinutės kaina – 3 eurai.

BALSUOKITE UŽ MYLIMIAUSIĄ GRUPĘ AR ATLIKĖJĄ TRUMPĄJA ŽINUTE – 1670

 20,876 peržiūrų (-a)

100% LikesVS
0% Dislikes