Jau trečią sezoną „Minijos“ klube rungtyniaujančiam legionieriui Antonui Solovyevui, kaip ir visai komandai, sunkiai sekasi surasti savąjį žaidimą. „Real moment“ nuotr.

Praėjusį šeštadienį Kretingos futbolo klubas „Minija” sužaidė Lietuvos futbolo federacijos (LFF) Pirmos lygos 7-ojo turo rungtynes Vilniuje ir nusileido „vietos” „Vyčio” komandai rezultatu 0:5.


Neranda pergalės recepto
Tai buvo net trečiosios „minijiečių” rungtynės per savaitę.
Iki rungtynių Vilniuje „kretingiškiai” dar rungtyniavo savo namų aikštėje prieš Alytaus „Dainavą” bei Marijampolės „Sudūvą”.


Rungtynių nugalėtojas paaiškėjo per 16 minučių
Rungtynių pradžia „Minijai” susiklostė tragiškai.
Jau 3-iąją rungtynių minutę „Vytį” į priekį išvedė Aldas Korsakas. Praleidę greitą įvartį „minijiečiai” sutriko ir po 10-ies minučių smūgiu galva varžovai rezultatą padvigubino.


Pasižymėjo Ibrahima Sourah.
Netrukus sekė ir dar vienas smūgis.16-ą minutę iš 25 metrų „šovė” „Vyčių” saugas Alex Kyeremeh, taip pasiusdamas „minijiečius” į „nokautą”.


Kretingos komanda nebeatsigavo
Po tokio „šalto dušo” rungtynių pradžioje „kretingiškiai” taip ir neatsigavo. Negana to, besibaigiant pirmajai rungtynių daliai “Vilniaus” futbolininkai pelnė ir ketvirtąjį įvartį į „Minijos vartus.
Antrajame kėlinyje vaizdas aikštėje šiek tiek pasikeitė. Kelias pavojingesnes atakas surengė ir „Minija”, tačiau įvarčio pasiekti nepavyko.
64-ąją minutę paskutinį „tašką” rungtynėse padėjo kitas „Vyčio” legionierius Cyrille Tchamba, kuris atsidūręs vienas prieš „miniječių” vartininką Eimantą Brezgį nepaliko jam jokių šansų.

Jau trečią sezoną „Minijos“ klube rungtyniaujančiam legionieriui Antonui Solovyevui, kaip ir visai komandai, sunkiai sekasi surasti savąjį žaidimą.


Per paskutinį rungtynių pusvalandį daugiausiai veiksmo vyko aikštės viduryje ir daugiau įvarčių niekas nebepelnė. Tad Vilniuje teko pripažinti triuškinančią varžovų persvarą rezultatu 0:5.
Minijos sudėtis: Eimantas Brezgys, Neilas Urba, Deividas Šiuša, Tomas Gvazdinskas, Antonas Solovyevas, Gvidas Juška(kap), Ainis Vilavičius, Dominykas Jakočiūnas, Gustas Gumbaravičius, Gabrielis Bezerra, Ernestas Andriušis.
Po keitimo: Valdas Jašmontas, Laurynas Bauža, Aidas Pipiras, Erikas Jonauskis, Sibusiso Magwaza.


Namuose laukia dvikova su lygos nugalėtojais
Jau šiandien 17 valandą “Minijos” laukia dar vienas labai pajėgus varžovas. Į Kretingą atvykstą praėjusio sezono LFF 1-os lygos nugalėtojai Telšių “Džiugo” futbolininkai.
Ši komanda po sėkmingo praėjusio sezono puoselėjo viltis žaisti ir Lietuvos aukščiausioje lygoje, tačiau paskutinę minutę savo ketinimų atsisakė.
“Telšiškiai” išlaikė praėjusių metų komandos branduolį kurį sudaro: gynėjas Tomas Rapalavičius, saugas Davidas Arlauskis, bei puolėjas Andrius Lipskis.
Tarpsezoniu “Džiugas” pasipildė keliais pajėgiais legionierių, kurie netruko tapti vienais svarbiausių ginklų futbolo kovos lauke. Tad Kretingos komandos laukia dvikova su itin pajėgiais priešininkais.
Komandų pozicijos lentelėse
Po 7 turų Telšių “Džiugo” komanda yra iškovojusi 5-ias pergales. Dvejas rungtynes sužaidė lygiosiomis ir su 17-olika taškų yra 1-oje lentelės vietoje.
“Minija” po 7 turų yra surinkusi vos 2 taškus ir rikiuojasi 12 lentelės pozicijoje.
Tarpusavio dvikovose pranašumas – vėlgi „Džiugo” komandos pusėje.
Praėjusį sezoną išvykoje “telšiškiai” buvo stipresni rezultatu 5:1, o Kretingoje vykusi dvikova po atkaklios kovos baigėsi taipogi “Džiugo” pergale rezultatu 3:2.

Ateikime šį vakarą palaikyti savo miesto komandos savo mieste!

 3,052 peržiūrų (-a)

100% LikesVS
0% Dislikes