Asociatyvi nuotr.

Įžūlus vagišius, švarinęs ne vieną statybvietę Klaipėdos apskrityje, pareigūnams įkliuvo iš savo paties godumo. Kraudamas paskutinį grobį – galimai ką tik pavogtus pastolius – vyras juos grūdo į mikroautobusą tiek, kad net nusileido automobilio galas. `

Būtent į gerokai nuleistą mikroautobuso „Citroen“ galą ir atkreipė dėmesį pareigūnai, pirmadienį patruliavęs Klaipėdos rajone, Vėjų kaime.

O pamatęs uniformuotus pareigūnus vyras baisiausiai susijaudino ir pradėjo painiotis savo pasakojimo detalėse. Visų pirma, jis neturėjo krovinio dokumentų. Negana to, iš pradžio sakė, kad pastolius išsinuomojo, vėliau, jog pažįstamas neva sumokėjęs 50 eurų už pastolių pervežimą iš vienos vietos į kitą, tačiau paprašytas nurodyti iš kur vyksta ir kur turi nuvežti pastolius, to niekaip nesugebėjo padaryti.

Patikrinus asmens dokumentus, paaiškėjo jog 43-ejų metų vyras yra gerai žinomas policijos pareigūnams ir paskelbta jo paieška dėl galimai įvykdytų vagysčių.

O jau kitą dieną, lapkričio 3-ają, į Klaipėdos rajono policijos pareigūnus kreiptasi dėl pastolių vagystės – pranešta, jog Klaipėdos rajone, Karklės kaime, iš neaptvertos teritorijos pavogti pastoliai, kurių vertė daugiau kaip 15 000 eurų.

Klaipėdos rajono pareigūnų teigimu, „Citroen“ mikroautobuse aptikti pastoliai veikiausiai ir yra pavogtieji iš statybvietės Karklės kaimo.

 

Vadovaujantis Lietuvos Respublikos Konstitucijos 31 str., asmuo laikomas nekaltu, kol jo kaltumas neįrodytas įstatymo nustatyta tvarka ir pripažintas įsiteisėjusiu teismo nuosprendžiu.

 40,120 peržiūrų (-a)

50% LikesVS
50% Dislikes