Štai tokia Renaldo Seibučio padėka papuoš Kurorto muziejų. Palangos savivaldybės nuotr.
„Brangi Palanga, ačiū tau už Rūpestį, Palaikymą ir suteiktas sąlygas, siekiant savo svajonės žaisti didžiausiose pasaulio arenose. Tu visada būsi mano Brangūs namai!” – tokia nuoširdi Lietuvą garsinančio krepšininko, palangiškio Renaldo Seibučio padėka netrukus papuoš Kurorto muziejų. Tokia žinia ką tik socialiniuose tinkluose pasidalijo Palangos meras Šarūnas Vaitkus. 
Šią padėką Renaldas perdavė šiandien susitikęs su Palangos vadovais. Susitikimo metu buvo kalbama apie sportą Palangoje, ateities planus bei perspektyvas.
“Mes, palangiškiai, esame dėkingi Renaldui Seibučiui ne tik už mūsų miesto ir šalies vardo garsinimą, bet ir už begalinę meilę Palangai, už suburtą „Palangos kuršių“ vyrų krepšinio komandą, už jauniesiems kurorto sportininkams rodomą puikų sektiną pavyzdį”, – rašo kurorto meras.

Renaldas Seibutis gimė Šventojoje, liepos 23 d. švęs 36-ąjį gimtadienį. R. Seibutis karjerą pradėjo trečiojoje pagal pajėgumą Lietuvos lygoje, kurioje žaidė Palangos „Naglio“ komandoje, buvo vienas jos lyderių.

2005 m. vasarą R. Seibutis atstovavo Lietuvos jaunimo rinktinei, su kuria tapo Pasaulio čempionu. Iš Šventosios kilęs krepšininkas buvo išrinktas naudingiausiu čempionato žaidėju.

Renaldas Seibutis su Palangos meru Šarūnu Vaitkumi. Palangos savivaldybės nuotr.

 

 172,616 peržiūrų (-a)

50% LikesVS
50% Dislikes