Sveikatos apsaugos ministras (antras iš dešinės) šiandien apsilankė Kretingos rajono vakcinacijos centre. Autorės nuotr.

Šiandien pajūrio krašte lankosi Sveikatos apsaugos ministras Arūnas Dulkys, savo viešnagę pradėjęs nuo Kretingos.

Sveikatos apsaugos ministras Arūnas Dulkys, Kretingos rajono meras Antanas Kalnius, vicemeras Dangiras Samalius, Seimo narys Antanas Vinkus.

Ministras susitiko su rajono meru Antanu Kalniumi, vicemeru Dangiru Samaliumi, Administracijos direktoriaus pavaduotoja Violeta Turauskaite, apsilankė Kretingos rajono vakcinacijos centre.

Čia jo jau laukė ir rajono Sveikatos reikalų komiteto pirmininkas Juozas Mažeika su kolega Tarybos nariu Valerijonu Kubiliumi bei Kretingos Pirminės sveikatos priežiūros centro vyriausiasis gydytojas Arnas Juškys.

Susitikime dalyvavo ir kretingiškiams atstovaujantis Seimo narys Antanas Vinkus.

Su Kretingos rajono vadovais A. Dulkys šnekėjosi apie Kretingos ligoninės likimą ir apskritai – apie regioninių sveikatos priežiūros įstaigų ateitį, apie vakcinacijos nuo koronaviruso tempus bei kaip juos paspartinti, apie sąmokslo tetorijas, stabdančias vakcinacijos procesą, ir netgi apie tai, kodėlgi ministro taip nemėgsta Prezidentas Gitanas Nausėda.

Šiandien A. Dulkys lankosi ir Palangoje bei Klaipėdoje.

Išsamiau apie ministro vizitą skaitykite šeštadienio “Švyturio” laikraštyje.

 10,400 peržiūrų (-a)

100% LikesVS
0% Dislikes