Striukės – tai viena pagrindinių aprangos bei stiliaus dalių šaltojo sezono metu. Dėl šios priežasties svarbu žinoti, kaip tinkamai išsirinkti tobulą viršutinį drabužį. Renkantis striukę, svarbiausia atsižvelgti į jos savybes, tačiau kaip žinoti, kurioms iš jų reikėtų skirti didesnį dėmesį? Kad būtų lengviau apsispręsti, AUDIMAS specialistai įvardija svarbiausias savybes, kuriomis turėtų pasižymėti striukės šaltajam sezonui.

Pūkinės striukės – suteikiančios puikią apsaugą nuo šalčio

Vyraujant vėsiems šaltojo sezono orams, turėtų būti pasirenkamos tokios pūkinės striukės ar kitokios striukės, kurios užtikrina efektyvią apsaugą nuo šalčio. Tačiau verta žinoti, jog tai nereiškia, kad reikėtų rinktis kuo storesnę striukę. Net ir plonesnės bei lengvesnės striukės, kurios yra pasiūtos naudojant specialų audinį, pasižymi puikiomis šiluminėmis savybėmis. Pavyzdžiui, daugelis AUDIMAS asortimente esančių striukų yra su sintetiniais 3M THINSULATE ir THERMORE užpildais, kurie ne tik maloniai šildo, tačiau taip pat yra minkšti, lengvi bei pralaidūs orui.

Striukės moterims ir striukės vyrams – apsaugančios nuo vėjo ir lietaus

Rudens bei žiemos orai Lietuvoje neretai būna ypač darganoti, todėl striukės moterims ir striukės vyrams turėtų pasižymėti puikia apsauga nuo vėjo ir lietaus. Daugelis AUDIMAS striukių moterims ir striukių vyrams savo sudėtyje turi funkcionalios medžiagos su membrana, kuri patikimai apsaugo nuo vėjo ir lietaus, tuo pačiu leisdama kūnui kvėpuoti. Šios membranos parametrai: atsparumas vandeniui/vėjui – ne mažesnis kaip 5 000 mm H2O, drėgmės išgarinimas – ne mažesnis kaip 5 000 g/m2/24 val.

Žieminės striukės vyrams – nesugeriančios prakaito ir leidžiančios kūnui kvėpuoti

Dar viena svarbi savybė, į kurią naudinga atsižvelgti ieškant žieminės striukės vyrams arba moterims – pralaidumas orui. Striukės turėtų būti pasiūtos iš medžiagos, pavyzdžiui, iš jau aukščiau minėtos funkcionalios membranos, kuri ne tik nepraleidžia vėjo bei lietaus, tačiau taip pat savyje nesulaiko prakaito bei leidžia kūnui kvėpuoti.

Pūkinės striukės moterims ir vyrams – funkcionalios

Atsižvelgiant į individualius poreikius, pūkinės striukės moterims ir vyrams turėtų pasižymėti tam tikrai funkcionalumais. Pavyzdžiui, turėti daugiau nei kelias vidines ar išorines kišenes, jei mėgstate smulkius daiktus laikyti jose, turėti gobtuvą, jei, netikėtai atvėsus orams, nesate linkę dėvėti kepurės ir pan.

Pūkiniai paltai – patogūs dėvėti ir nevaržantys judesių

Dar viena svarbi striukių savybė – patogumas. Pūkiniai paltai turėtų būti patogūs ir nevaržantys judesių. Dėl šios priežasties rinkitės pūkinius paltus, kurie suteiks Jums maksimalų komfortą dėvėjimo metu.

Striukės ir pūkiniai paltai – ne tik šilti, funkcionalūs bei patogūs, bet ir stilingi

Striukės ir pūkiniai paltai turėtų pasižymėti ne tik puikiomis šiluminėmis savybėmis, funkcionalumu bei geru oro pralaidumu, tačiau taip pat būti stilingos. Striukės ir paltai turėtų pabrėžti figūros privalumus ar netgi padėti atskleisti savo asmenybę, nes net ir vėsiomis dienomis kiekvienas nori atrodyti madingai.

Lietuviško sportinių ir laisvalaikio drabužių prekinio ženklo AUDIMAS asortimente – ne tik praktiškos, funkcionalios, patogios bei bet kokioms oro sąlygoms pritaikytos, tačiau taip pat ir stilingos striukės bei pūkiniai paltai, atitinkantys kiekvieno poreikius. Apsilankykite internetinėje www.audimas.lt arba fizinėse AUDIMAS parduotuvėse ir išsirinkite nepriekaištingą striukę šaltajam sezonui.

 12,553 peržiūrų (-a)

50% LikesVS
50% Dislikes