Prie Kretingos rajono savivaldybės M. Valančiaus viešosios bibliotekos (J. K. Chodkevičiaus g. 1B) jau galima išbandyti stalo teniso žaidimus lauke. Žinoma, tam jums prireiks su savimi turėti bent teniso kamuoliuką. Ir jei neturite stalo teniso rakečių, aišku, vietoj jų galite panaudoti kitokius tam tinkamus įrankius (pritaikytus ar pasigamintus). Jaunimas, kaip visada, nestokoja fantazijos, tad sprendimų, kaip smagiai praleisti laiką, jie tikrai suras.
Beje, „Švyturio“ redakcijos darbuotojai jau išbandė šią Kretingoje pasirodžiusią naujovę ir įsitikino, kad su įprastu kamuoliuku geriau žaisti nevėjuotą dieną.
Tikėtina, kad šio projekto sumanytojai dar ne iki galo įgyvendino šio tenisui skirto stalo įrengimų sumontavimą. Vėliau, galbūt, prie stalo atsiras ir kitokio sportui skirto inventoriaus (raketės ir kamuoliukai). O kol kas Kretingos centre galima bent išbandyti šią pramogą su savo turimu sporto inventoriumi.
Tad „Švyturio“ skaitytojus kviečiame susipažinti su šiuo nauju stalu miesto centre. Nuotraukas ir vaizdo įrašą rasite žemiau.

 

 3,404 peržiūrų (-a)

100% LikesVS
0% Dislikes