Palangos „Grubusis“ teatras lapkričio ir gruodžio mėnesiais kviečia į kurhauzo teatro salę. Čia ne tik susitinka įdomūs veikėjai, jų pasakojimai, bet ir susilieja menas, jausmai bei gyvenimo filosofija dvejuose jaudinančiuose spektakliuose.

Lapkričio 18 d. 18 val. ir 19 d. 16 val. kviečiame pasinerti į vintažinės komedijos dramą „Kapinių klubas“ (Ivan Menchell). Rašytojas Ivan Menchell, gerai žinomas Holivudo kino scenarijų autorių, sukuria neįtikėtiną pasaulį, kuriame trys vidutinio amžiaus moterys susitinka ne tik aplankyti kapines, bet ir ieškoti prasmės gyvenime po skaudžių netekčių. Tai ne tik spektaklis apie draugystės tvirtumą, bet ir ieškojimą, kas slypi gyvenimo ir mirties prasmės gilumose. Palangos „Grubiojo“ teatro interpretacija „Kapinių klube“ šį klasikinį kūrinį atneša į šiuolaikinę erą, o visa istorija „įvelkama“ į vintažo stilių, kuris, kaip kokybiškai ilgai brandintas vynas, atsispindi personažų jausmuose, elgsenoje, kostiumuose, interjero detalėse, pjesės sukūrimo laike.

Gruodžio 3 d., 10 d. ir 17 d. 16 val. „Grubusis“ teatras tęsia savo pasirodymų seriją, pristatydamas „Tanato viešbutį“, pagal žymaus XX a. prancūzų rašytojo klasiko Andrė Maurois novelę „Mirties pensionas“. Spektaklio siužetas sukasi apie jauną verslininką, nukentėjusį nuo finansinės krizės ir praradusį mylimąją. Netekęs vilties ir nematydamas gyvenimo prasmės, jis nutaria pasitelkti paslaptingos įstaigos pagalbą įgyvendinti savo savižudybės planą.
„Tanato viešbutis“ pateikia publikai intriguojantį ir gilų pasakojimą apie gyvenimo prasmę, mirtį ir galimybę pradėti iš naujo.

Palangos „Grubusis“ teatras žiūrovus veda į pasaulius, kuriuose kiekvienas žodis, judesys ir akimirka tampa nepakartojama patirtimi. Įsitikinkite patys – nepraleiskite progos pamatyti šių išskirtinių spektaklių kurhauzo teatro salėje! Bilietus platina kakava.lt ir Palangos turizmo informacijos centras.

Palangos kultūros ir jaunimo centro informacija

 7,031 peržiūrų (-a)

100% LikesVS
0% Dislikes