Baigus darbus Kiaupiškių kaime, apie 19 val. 20 min. ugniagesiai buvo nusiųsti į Vaineikių kaimą, kur nuo perkaitusios krosnies užsiliepsnojo medinė siena, ugnies židinys buvo operatyviai užgesintas ir išvengta didelių nuostolių. Tuo pat metu Baublių ugniagesiai gavo pranešimą, kad Rasos soduose, Jokūbavo kaime dega namo lubos, atvykus buvo išardyta apie 5 kv/m šlaitinių lubų ir liepsna suvaldyta, išvengiant didelių nuostolių. Nespėjus ugniagesiams atsikvėpti 3val. 44 min. buvo gautas pranešimas, kad Nasrėnų kaime atvira liepsna degė ūkinis pastatas.

Vakar 15:41 val. iš BPC Darbėnų ugniagesiai gavo pranešimą, kad Kiaupiškių kaime Darbėnų sen. Kretingos raj. dega ūkinis pastatas. Į gaisro vietą atvykus Darbėnų ugniagesiams nustatyta, kad pastatas dega atvira liepsna. Kadangi ūkinis pastatas buvo prie pat gyvenamojo namo, jis taip pat buvo laistomas vandeniu, siekiant išvengti užsidegimo.
Gaisro metu sudegė stogas, medinis perdengimas, dalis sienų bei pastate buvę daiktai.
Gaisrą gesino: Darbėnų, Salantų, Kretingos, Skuodo ir Palangos ugniagesiai. Į pagalbą buvo atvykę ugniagesiai – savanoriai iš Darbėnų ir Baublių.

 787 peržiūrų (-a)

100% LikesVS
0% Dislikes