Palangos miesto baseinas penktadienį kartu su kurorto bendruomene paminėjo savio5-ąjį gimtadienį. Ta proga baseino lankytojai pakviesti dalyvauti nemokamose mankštose, pirties programose bei paskanauti gimtadienio torto, o mažieji plaukikai susirungė ir vaikų plaukimo varžybose.

Palangos baseinas pirmą kartą duris lankytojams atvėrė 2019 metų kovo 1 d. bei netruko tapti itin populiarus. Čia įgyvendinama daug socialinių projektų: suteikiama galimybė Palangos miesto moksleiviams nemokamai mokytis plaukti kūno kultūros pamokų metu, jauniesiems sportininkams – nemokamai treniruotis bei siekti sportinių aukštumų. Jaunos šeimos su mažyliais turi galimybę kūdikius lavinti, o kartu – turiningai praleisti laiką su savo mažyliais specialiai jiems skirtuose užsiėmimuose, senjorai – lankytis baseine ir stiprinti savo sveikatą už itin palankią, jiems prieinamą kainą.

Nuo atidarymo iki šios dienos nemokamose plaukimo pamokose Palangos baseine moksleiviai apsilankė apie 112 tūkstančių kartų, taip Palangos miesto savivaldybė suteikė vaikams galimybę išmokti plaukti. Palangos baseine nuolat vyksta įvairūs sporto ir sveikatinimo užsiėmimai: plaukimo pamokos, sveikatingumo aerobika vandenyje, kineziterapinės mankštos, kūdikių mankštos, pirties programos, vaikų mankštos, stovyklos ir varžybos.

Per penkerius metus Palangos baseine sulaukta per 624 tūkstančių lankytojų apsilankymų, įvyko per 12 tūkstančių užsiėmimų, iš jų – per 4 tūkstančių nemokamų.

 291 peržiūrų (-a)

50% LikesVS
50% Dislikes