Kretingos rajono savivaldybė kviečia rajone veiklą vykdančius darbdavius dalyvauti Jaunimo užimtumo vasarą ir integracijos į darbo rinką programoje. Šioje programoje dalyvausiantiems bei jaunuolius įdarbinusiems darbdaviams bus skiriamos Savivaldybės kompensacijos.

Jaunimo užimtumo vasarą ir integracijos į darbo rinką programa Kretingos rajone įgyvendinama nuo 2021-ųjų. Vien pernai rajone buvo įdarbinta 13 jaunuolių, kurie dirbo pas 7 darbdavius įvairiose srityse.

Šiemet pusės minimalios algos dydžio Savivaldybės kompensacijos skiriamos tiems darbdaviams, kurie 2024 m. liepos–rugpjūčio mėnesiais, ne ugdymo proceso metu, įdarbins Kretingos rajono ugdymo įstaigose besimokantį ir rajone savo gyvenamąją vietą deklaravusį jaunimą nuo 14 iki 18 metų amžiaus.

Programoje gali dalyvauti Lietuvos Respublikoje įsteigti juridiniai asmenys, kitos organizacijos ir įstaigos, piliečiai, kurie verčiasi individualia veikla. Visi darbdaviai veiklą turi vykdyti Kretingos rajono savivaldybės teritorijoje.

Jaunimo užimtumo vasarą ir integracijos į darbo rinką programoje norintys dalyvauti darbdaviai kviečiami registruotis iki gegužės 15 d. Registracijos anketa.

Detalesnę informaciją ir konsultacijas apie programos įgyvendinimą teikia Jaunimo reikalų koordinatorė Inga Biliūnaitė Rušinskė, tel. +370 687 11662, el. paštu: inga.rusinske@kretinga.lt.

 212 peržiūrų (-a)

50% LikesVS
50% Dislikes