Tiekėjų gatvėje Kretingoje esančios degalinės „Milda“ teritorijoje parkuoti transporto priemones bus sudėtingiau – degalinės šeimininkams leista įrengti kelio ženklus, ribojančius stovėjimo laiką. Taip pat bus įrengtos degalinės darbutojams skirto rezervuotos vietos bei horizontaliuoju žymėjimu pažymėtos vietos, kuriose draudžiama sustoti ir stovėti.

UAB „Eniris“, kuriai priklauso degalinė „Milda“, direktorius Robėrt Kozak teigė, jog nauji kelio ženklai bei horizontalusi žymėjimas yra būtini, nes degalinės teritorija nuolat užstatoma svetimais automobiliais, atvykstančiais ne į degalinę. Dažniausiai čia savo transporto priemones palieka šalia esančių automobilių pardavimo aikštelių klientai.
Be to, anot R.Kozak, kai kurie automobiliai paliekami net metams ar dar ilgiau. Taip pat aikštelėje stovi ir techniškai netvarkingi, be valstybinių numerių automobiliai, kuriuos pastato jų pardavėjai.
„Į degalinės teritoriją negali įvažiuoti didesnių gabaritų transporto priemonės, tiekėjų, klientų automobiliai. Be to, UAB „Eniris“ negali užtikrinti griežtų saugumo reikalavimų, nes į degalinės teritoriją negali laisvai įvažiuoti gaisrinės ar kiti avarijų likvidavimo automobiliai. Aikštelėje dėl netinkamai parkuojamų transporto priemonių yra kilę net eismo įvykiai“, – teigė R.Kozak.
Bendrovės vadovo prašymui įrengti parkavimą ribojančius kelio ženklus bei horizontalųjį žymėjimą Saugaus eismo komisija pritarė be didelių ginčų. Juo labiau, kad įmonė tai padaryti ketina savo lėšomis. Naujų ženklų atsiradimą tik teks suderinti su policijos pareigūnais.

Kokioms naujienoms teikiate pirmenybę?

View Results

Loading ... Loading ...

 3,679 peržiūrų (-a)

100% LikesVS
0% Dislikes