Smidrai.

Reik?s: 400 g ?vairi? salot? mi?inio, poros sauj? vynuogini? pomidor?, ry?ul?lio smidr?,5 ridik?li?, saujos ?vie?io baziliko lapeli?, 200 g r?kytos ?uvies, 2 ?auk?t? alyvuogi? aliejaus, 3?4 ?auk?t? r?gpienio arba jogurtin?s grietin?s.

Smidrus kelias minutes pavirkite pas?dytame vandenyje ir palikite atv?sti. Smulkintuvu sugr?skite ridik?lius ir sumai?ykite su r?gpieniu ar jogurtine grietine iki vientisos mas?s ? salot? u?pilo.

? duben? sud?kite salotas, pomidorus, atv?sintus smidrus, gaut? ridik?li? tyr?, u?pilkite alyvuogi? aliejaus ir visk? sumai?ykite. Pabarstykite druska ir pipirais. Ant vir?aus u?d?kite ?uvies gabal?li? ir bazilik?.

?kinink? Jurgita Kri?topaitien?

 67,178 per?i?r? (-a)

50% Likes
50% Dislikes