Šių metų Kretingos rajono 7×7 futbolo pirmenybių 2 lygos kovose norą dalyvauti buvo pareiškusios 8 komandos, kurios varžėsi dviejų ratų sistema. Tai yra, tarpusavyje visoms komandoms teko sužaisti po du kartus.


Liko neaiškios galutinės pozicijos
Paskutiniame ture liko neaiškios kelios galutinės pozicijos. Tarpusavyje 4-5 vietos likimą aiškinsis 18 taškų turintys „Jokūbavo“ ir 15 taškų surinkę „Sporto mokyklos“ futbolininkai. Pirmojo rato dvikovoje stipresni rezultatu 7-6 buvo „jokūbaviškiai“.
Taip pat neiškus ir 6 bei 7 vietų likimas. Po 11 taškų yra surinkusios „Kartenos“ ir Sūkurio“ komandos. Paskutiniame ture abiems komandoms bus reikalingos pergalės prieš savo oponentus, atitinkamai – „Kulūpėnų“ ir „Darbos“ sportininkus.


Lygos nugalėtoją išsiaiškins tarpusavio rungtynėse
Jau aiškios dvi komandos, kurių užimama vieta turnyrinėje lentelėje jau nebepakis, nepriklausomai nuo paskutinio turo rungtynių.
Prizinę 3-ią vietą ir „bronzos“ medalius iškovojo „Darbos“ sportininkai, turintys savo kraityje 27 taškus. Iš paskutinės 8 vietos šansų pakilti nebeturi „Kūlupėnų“ komanda, kuri per 13 rungtynių yra iškovojusi vos vieną pergalę ir surinkusi vos 3 taškus.
Didžiausia intriga išlieka, kas pelnys lygos nugalėtojo vardą.
Po 31 tašką yra surinkusios dvi komandos: „Slėnis“ ir „Salantas“. Jos kaip tik paskutiniame ture ir varžysis tarpusavyje.
Rungtynės vyks Salantuose.
Rezultatyviausiai pirmenybėse žaidžia „Slėnio“ komandos saugas Edgaras Makarovas, kurio sąskaitoje –32 įvarčiai.
Artimiausias Edgaro konkurentas dėl rezultatyviausio žaidėjo titulo – Arimantas Mikaločius iš „Jokūbavo“ komandos, savo „kraityje“ turintis 20 tikslių smūgių.
Trečias 2-os lygos „snaiperių“ gretose – dar vienas „Slėnio“ žaidėjas, Vytautas Baltmiškis, varžovų vartininkus „nuginklavęs“ 15 kartų.

Paskutinio turo 2 lygos tvarkaraštis

Rugpjūčio 24 d. 19 val.

FK „Salantas“ – “Slėnis”, Salantai
“Jokūbavas” – Sporto mokykla, Jokūbavas
“Kartena” – “Kūlupėnai”, Kartena
“Sūkurys” – “Darba”, Paupio st. 1 a.

 11,535 peržiūrų (-a)

100% LikesVS
0% Dislikes