Dariaus Grigaičio (dešiėje) įvartis atnešė bronzos medalius. Futbolas visiems nuotr.

Praėjusį šeštadienį Kretingos FK “Minijos” veteranų komanda Lietuvos veteranų 35 metais ir vyresnių grupės „mažojo” finalo rungtynėse vykusiose Kaune minimaliu rezultatu prieš 1:0 įveikė Ukmergės “Vienybės” veteranų ekipą ir iškovojo labai aukštą, 3-ąją vietą čempionate.

Lygios rungtynės iki klaidos
Kretingos “Minijos” veteranų komandos vadovo Rimanto Maciaus teigimu, rungtynėse dėl 3-os vietos prieš Aukštaitijos atstovus iš Ukmergės vyko lygi kova iki „įvarčio”.
„Rungtynėse netruko įtampos ir kovos dėl kiekvieno aikštės metro. Galima drąsiai sakyti, kad šioje dvikovoje susitiko panašaus pajėgumo komandos ir viską nulėmė vienas tikslus smūgis. Šį kartą po Dariaus Grigaičio įvarčio pergalę iškovojome mes,” – savo mintimis apie sėkmingai susiklosčiusias rungtynes pasidalino komandos vadovas.

Kaip dar vieną pergalės priežastį, jis dar kartelį išskyrė komandos draugišką kolektyvą ir vienybę.
“Dar kartą parodėme, kad draugiškas kolektyvas ir komandinė vienybė atneša pergales. Esame draugai ir bendraminčiai ne tik aikštėje, bet už jos ribų. Po rungtynių visada susėdame, aptariame, kas pavyko, ką reikėtų daryti kitaip, kad pavyktų pasiekti pergalę”, – komandos stipriasiąs puses apibendrino komandos vadovas.

Tokio aukšto pasiekimo jau nebuvo ilgą laiką
„Tai tikrai neeilinis pasiekimas visam Kretingos futbolui. Jau tikrai labai seniai neturėjome veteranų komandos stipriausiųjų šalies komandų trejetuke. Tikimės ir ateinantį sezoną nenuleisti “kartelės”, nors žinome, kad tikrai nebus lengvą išlaikyti pasiektą rezultatą”, – komandos pasiekimu didžiavosi R. Macius.

Vienas iš komandos lyderių Audrius Tolis teigė, kad ne tik rezultatas yra svarbus tokiame amžiuje, kai esi jau futbolo veteranas: “Visada smagu laimėti, bet ne ką smagiau ir susitikti draugus, su kuriais praeityje teko kartu žaisti vienoje komandoje ar varžytis tarpusavyje. Po rungtynių pabendrauti ir “sužaisti” vadinamąjį “antrajį” kėlinį ir pasidalinti prisiminimais.”

 

 

 157,942 peržiūrų (-a)

100% LikesVS
0% Dislikes