Kretingos rajono meras Antanas Kalnius:

– Žmogus, kurio pašaukimas ištikimai tarnauti savo šaliai, gimtajam kraštui ir jo žmonėms. Apart Antano Vinkaus, kitos tokios asmenybės, kuriai galėčiau nuoširdžiai dedikuoti šiuos žodžius, ko gero dar neteko sutikti.

Per pusantrų mano, Kretingos rajono savivaldybės mero kadencijos, metų Antanas Vinkus tapo tikru komandos nariu, atsakingai padedančiu spręsti visus be išimties rajono ir jo gyventojų rūpesčius, nepaisant net ir vėlyvo paros meto ar asmeninių sopulių.

Kartu žavi ir Antano Vinkaus darbštumas bei išskirtinė energija, kurios dažnas, net ir keliais dešimtmečiais jaunesnis, galėtų pavydėti.

Antanas Kalnius.

Darius Petreikis, Kretingos rajono savivaldybės tarybos narys:

– Kodėl aš balsuosiu už gerbiamą ambasadorių Antaną Vinkų? Jis žodžio Žmogus, į kurį visada galima kreiptis pagalbos, iškilus kokiai nors problemai. Ir ne tik kreiptis, bet ir tos pagalbos ar problemos sprendimo sulaukti. Niekas negali paneigti AntanoVinkaus nuopelnų rajonui ir jo žmonėms. Ir būdamas Seimo nariu, Jis ne tiktai kompetentingai sprendė valstybinio masto klausimus, bet tuo pačiu gilinosi ir į rajono problemas bei teikė visokeriopą pagalbą. Manau, kad tęsdamas Seimo nario darbą gerbiamas AntanasVinkus tinkamai atstovaus ir mūsų valstybei, ir savo rinkėjams. Sėkmės rinkimuose!

Darius Petreikis.

Simas Končius, Vydmantų kaimo bendruomenės centro pirmininkas:

– Gerbiamas Ambasadorius visada domisi, kuo gyvena Vydmantų bendruomenė, paskambina, užsuka aplankyti, vykdamas į pajūrio kraštą. Tikiu, kad mūsų bendrystė nenutrūks ir po šių rinkimų, nors jis atstovaus jau kitai rinkimų apygardai. Nuoširdžiai džiaugiuosi už kitas bendruomenes, kurios turės puikų pagalbininką ir užtarėją. Ačiū, sėkmės jums!

Simas Končius.

Vilius Adomaitis, Kretingos rajono savivaldybės tarybos narys:

– Nuoširdžiai pavydžiu Antanui Vinkui jo begalinės energijos ir neišsenkančio noro padėti bet kuriam žmogui. Ir ne tik noro, bet mokėjimo bei galėjimo tai padaryti. Antanas Vinkus – tai patirtis, žinios, energija ir atjauta viename asmenyje.

Vilius Adomaitis.

Ieva Latakienė, Padvarių bendruomenės centro „Trys Tvenkiniai“ pirmininkė:

– Manęs žmonės vis klausia: „Už ką balsuosi?“. Atsakau: už žmogų, kuris savo darbais, o ne pažadais sprendžia mūsų bendruomenėje iškilusias problemas. Už žmogų, kuris nuolatiniu dėmesiu ir rūpesčiu apgaubia mūsų pečius ir gelbsti sunkiose akimirkose. Už žmogų, kuris žavi asmeninėmis savybėmis, nuoširdumu, atsidavimu darbui ir diplomatiškumu. Palaikau Antaną Vinkų.

Ieva Latakienė.

Vaida Jakumienė, Kretingos rajono savivaldybės tarybos narė:

– Pirma kilusi mintis, kuria galėčiau apibūdinti gerbiamą ambasadorių Antaną Vinkų – aukšta moralė ir pašaukimas tarnauti žmonėms. Įsitikinau, kad jis tiesiog kitaip gyventi nemoka. Šito nesuvaidinsi – jis toks visada. Kai žmogus net apie jį išdavusius ar įžeidinėjančius asmenis sugeba atsiliepti ramiai ir supratingai – tai daug pasako apie jo vidinę stiprybę. Ne kiekvienam tai duota, o politikoje tai labai svarbu. Antanas Vinkus įrodė, kad prieš ketverius metus neapsirikome, išrinkdami jį į Seimą. Ne be reikalo vienos savivaldybės meras užsiminė, kad pavydi kretingiškiams tokio diplomatiško ir besąlygiškai gimtajam rajonui atsidavusio Seimo nario. Ne partijų pavadinimai, o asmenybės lemia mano pasirinkimus.

Vaida Jakumienė.
 Politinė reklama.
Bus apmokėta iš LVŽS rinkiminės sąskaitos.
Užs. nr. 4160.

 21,451 peržiūrų (-a)

71% LikesVS
29% Dislikes