Kretingos rajono savivaldybė.

Nuo pirmadienio iki ketvirtadienio, spalio 19–22 dienomis, kai vyks LR Seimo rinkimų išankstinis balsavimas, Kretingos rajono savivaldybės lankytojai bus aptarnaujami nuotoliniu būdu.

Įvertinus riziką, kai patalpose yra didesnis žmonių srautas nei įprastai, tokiu būdu siekiama apsaugoti darbuotojus, lankytojus ir išankstiniame balsavime dalyvaujančius asmenis nuo koronaviruso COVID-19 plitimo.

Į administracijos patalpas, adresu Savanorių g. 29A, bus galima atvykti iš anksto susiderinus su Savivaldybės specialistu, kai klausimas yra neatidėliotinas ir negalima jo išspręsti nuotoliniu būdu.

Į rajono Savivaldybės specialistus prašoma kreiptis jų tarnybiniais telefonais ar elektroniniu paštu. Bendrieji kontaktai: 8 445 51 294, 8 445 70 120, savivaldybe@kretinga.lt.

Dokumentus bus galima palikti pašto dėžutėje ar specialiai įrengtoje dėžėje dokumentams šalia pagrindinio įėjimo į Savivaldybės pastatą.

Balsavimo metu būtina laikytis visų koronaviruso infekcijos plitimo prevencijos priemonių – rankų higienos, kosėjimo, čiaudėjimo etiketo, dėvėti asmens apaugos priemones, laikytis atstumo ir kt.

“Švyturio” inf.

 

 19,285 peržiūrų (-a)

50% LikesVS
50% Dislikes