Šįvakar nuo 19 iki 20 val. užgesinkime šventines puošmenas, pagerbdami koronaviruso aukas.

Prieš pat didžiąsias žiemos šventes akciją „Tylos ir solidarumo valanda“ inicijavę Nacionalinis savanorių pagalbos koordinavimo centras „Stiprūs kartu“ ir Lietuvos savivaldybių asociacija Kūčių išvakarėse Lietuvos gyventojus ragina sustoti. Tai yra pagrindinis akcijos „Tylos ir solidarumo valanda“ kvietimas visiems: stabtelėti ir susimąstyti, išreiškiant solidarumą su tais, kam ši pandemija tapo netekčių ar sunkių išbandymu laikotarpiu.

Prie šios akcijos prisideda ir Kretingos rajono savivaldybė, kuri kviečia gyventojus gruodžio 23-ąją simboliškai nuo 19 iki 20 val. užgesinti šventines puošmenas, išjungti kalėdinių eglučių šviesas, tylos minute pagerbti tiesiogines ir netiesiogines „COVID-19“ aukas.

Gruodžio 23 d. 19–20 val. bus užgesintos visų Lietuvos savivaldybių miestų centrinių kalėdinių eglių šviečiančios puošmenos ir savivaldybių iniciatyva sumontuotos šventinės gatvių šviesos. Šiuo kvietimu analogiško veiksmo tikimasi iš prekybos centrų, parduotuvių, visų viešųjų įstaigų ir organizacijų, įmonių bei visų šalies žmonių.

Ar užsiregistravote skiepams nuo koronaviruso?

View Results

Loading ... Loading ...

 24,277 peržiūrų (-a)

89% LikesVS
11% Dislikes