Egidijus Viskontas

Kretingos rajono savivaldybės taryba ką tik, ketvirtadienį, sausio 28 d., slaptu balsavimu patvirtino Savivaldybės administracijos vadovą. Administracijos direktoriumi paskirtas Egidijus Viskontas.

„Sukauptą patirtį Seime ir Vyriausybėje noriu investuoti į gimtąjį Kretingos rajoną. Tikiu, kad eidamas Administracijos direktoriaus pareigas savo žiniomis ir patirtimi prisidėsiu prie rajono gerovės kūrimo realiais darbais“, – teigė E. Viskontas. Išsamiau apie jo atsakymus į Tarybos narių klausimus skaitykite šio šeštadienio “Švyturio” laikraštyje.

E. Viskontas pažymėjo, kad šiuo metu jam svarbiausi prioritetai yra vykdomų projektų užbaigimas ir naujų investicijų pritraukimas į  rajoną.

Už E. Viskonto kandidatūrą slaptu balsavimu balsavo 14 Kretingos rajono savivaldybės tarybos narių, prieš – 0, susilaikė – 11.

E. Viskontas Mykolo Romerio universitete yra įgijęs teisės bakalauro ir magistro laipsnius.

Dirbo Lietuvos Respublikos Seime Seimo nario patarėju, Seimo frakcijos referentu, Seimo Pirmininko pavaduotojo patarėju, nuo 2020 m. – žemės ūkio viceministru. Yra Vyriausiosios rinkimų komisijos narys.

Kokioms naujienoms teikiate pirmenybę?

View Results

Loading ... Loading ...

 

 6,188 peržiūrų (-a)

100% LikesVS
0% Dislikes