Kretingos mieste krepšinis turi gilias tradicijas. Gintaras Krapikas, Romanas Brazdauskis, Alvydas Pazdrazdis, Gintaras Einikis – tai tik keli iš šiame mieste užaugusių garsių žaidėjų. Krepšinį kretingiškiai tikrai myli ir triukšmingai bei aktyviai palaiko savo miesto krepšinio komandą. Tačiau dėl koronaviruso pandemijos padarinių sportas visoje šalyje susiduria su dideliais sunkumais, vieni iš jų – finansiniai. Tad verslo parama sporto sektoriui be galo svarbi.

Skatina siekti aukščiausių tikslų
Kretingos krepšiniui pandemijos metu išsilaikyti padeda į miesto sporto rėmėjų gretas įsiliejusi UAB „Splius”, Šiaurės ir Vakarų Lietuvoje, taip pat ir Kretingoje, teikianti elektroninių ryšių ir telekomunikacijų paslaugas – šviesolaidinio interneto, išmaniosios televizijos, fiksuoto ryšio.
„Šiuo sunkiu pandeminiu laikotarpiu kiekvienas rėmėjas yra be galo svarbus. Tokios ambicingos ir „rimtos” įmonės kaip „Splius“ įsiliejimas į mūsų komandą skatina dar labiau tobulėti ir siekti aukščiausių tikslų”, – džiaugiasi „Kretingos” krepšinio klubo vyriausiasis treneris Arimantas Mikaločius.
„Tikrai šis laikotarpis sunkus verslui, tad tokios didelės firmos pasiūlymas bendradarbiauti buvo labai malonus ir kiek netikėtas. Elektroninius laiškus su pasiūlymais bendradarbiauti išsiuntę ne vienai įmonei, sulaukėme skambučio iš „Splius“. Nuo pat pirmosios pokalbio minutės pajutau, kad ši įmonė domisi galimybe padėti mūsų miesto krepšiniui siekti aukštesnių tikslų ir jaučia didelę atsakomybę krepšininkų nenuvilti”, – bendradarbiavimo su „Splius” pradžią prisimena treneris.

Be paramos neįvyktų daugybė renginių
Apie krepšinio populiarumą mūsų mieste liudija ir ne vieną dešimtmetį Kretingos sporto mokyklai vadovaujantis Remigijus Malakauskas: „Apie 200 vaikų lanko krepšinio treniruotes mūsų mokykloje ir nuolat papildo reprezentacinę miesto komandą. Ji šį sezoną Regionų krepšinio lygoje kol kas užima aukštą – trečią – poziciją ir išsikėlusi tikslą patekti į aukštesnės lygos sudėtį“.
Jam pritaria ir A. Mikaločius, ne tik treniruojantis „Kretingos“ miesto komandą, bet ir organizuojantis nemažai sporto renginių, kurie be verslo pagalbos, kaip sako treneris, paprasčiausiai neįvyktų: „Kiekvienais metais mūsų klubas vasarą organizuoja Krepšinio stovyklą, kurioje su gabiais mūsų miesto jaunaisiais krepšininkais savo patirtimi dalinasi ir garsūs krepšinio žaidėjai bei treneriai iš visos šalies. Taip pat klubas vykdo ir ne vieną lauko krepšinio turnyrą, pritraukiantį gausų būrį krepšinio entuziastų. Šie ir kiti renginiai sunkiai įsivaizduojami be tokių rėmėjų kaip „Splius“ pagalbos”.

Kas yra UAB „Splius“?
„Splius“ – Elektroninių ryšių ir telekomunikacijų paslaugas – šviesolaidinio interneto, išmaniosios televizijos, fiksuoto ryšio – Šiaurės ir Vakarų Lietuvoje teikianti uždaroji akcinė bendrovė.
UAB „Splius“ nuolat diegia naujausias technologijas elektroninių ryšių sferoje, todėl klientai gali naudotis šviesolaidiniu internetu, kuris suteikia Šiaurės ir Vakarų Lietuvos gyventojams naujus kelius į duomenų perdavimą ir gavimą – garantuodamas maksimalų perduodamų duomenų saugumą bei itin didelę spartą.

 40,548 peržiūrų (-a)

92% LikesVS
8% Dislikes