Ar palaikydami savo miesto komandą įsigytumėte tokį kartotinį atvaizdą, kad sėdėtų vietoj Jūsų salėje, kol Jums neleidžia karantinas?

Trykštanti sirgalių energija, palaikymo šūksniai, garsios skanduotės – to „Žalgirio“ krepšininkai negirdėjo beveik visą sezoną. Žaidimas ir pergalės tuščioje arenoje sportininkams ir jų fanams tampa savotišku iššūkiu – kai tribūnose spengia tyla, net ir gražiausios rungtynės praranda dalį žavesio. 

 Žaidėjai ir sirgaliai krepšinyje vieni nuo kitų neatsiejami. Tačiau net ir tada, kai karantinas pakeičia planus rungtynes stebėti gyvai, galimybių palaikyti mylimą komandą atsiranda – tereikia išsipirkti asmeninę vietą arenoje ir pasodinant joje savo atvaizdą.

„Dabar „Žalgiriui“ kaip niekad reikia gerbėjų susitelkimo. Kai krepšininkams sekasi ir jie laimi – nešiojame juos ant rankų, tačiau kai arenos tuščios, tas palaikymas tampa svarbesnis nei bet kada anksčiau. Klubo finansiniai praradimai iš planuotų, bet neparduotų bilietų, nors kol kas išsakomi santūriai, tačiau, akivaizdu, yra milijoniniai, todėl jei mes, sirgaliai, galime ištiesti pagalbos ranką ir būti tikrai solidarūs bei ištikimi –  tai turėtume parodyti dabar. Užpildykime drauge visą „Žalgirio“ areną, užsėskime savo kartoniniais atvaizdais visas arenos vietas ir pasiekime visų laikų sirgalių atvaizdų rekordą“, – kviečia Vitoldas Sapožnikovas, didžiausios Lietuvoje pavojingųjų ir nepavojingųjų atliekų tvarkymo bendrovės „Žalvaris“ direktorius.

Įsigydami kartotinį sirgaliaus atvaizdą – kartu su bilietu į rungtynes – krepšinio gerbėjai savo mylimą komandą palaikys ne tik psichologiškai, bet ir finansiškai. Už tokį bilietą ir kartotinį atvaizdą po 15 Eur jau sumokėjo apie pusė tūkstančio sirgalių. Gal nereikia išradinėti dviračio ir pajūrio krepšinio gerbėjams? Ar įmanoma tokiu pavyzdžiu pasekti ir Kretingoje, Palangoje?

 63,498 peržiūrų (-a)

100% LikesVS
0% Dislikes