Rytoj, šeštadienį, kovo 27-ą dieną, šventė. Teatro diena. Švęsti galime kiekvienas, net jei mums atrodo, kad su teatru nieko bendro neturime, nes iš tiesų turime! Juk teatras yra gyvenimas! Taip “Švyturiui” pasakė vienas žmogus, su teatru susijęs daug glaudžiau nei eilinis gyvenantysis (kas šių žodžų autorius, sužinosite kovo 27 d. laikraštyje “Švyturys”).  O dabar ruoškimės švęsti. Ir su kuo gi daugiau, jei ne su geraisiais žmonėmis vydmantiškiais! 

Taigi, šį šeštadienį, kai visa Lietuva vėl apsitveria ir apsiriboja, vydmantiškiai kviečia per daug to nesureikšminti, nes vakare 18 val. vistiek bus kas veikti. Junkimės į nuotaikingą protmūšį, kur galėsime linksmai pabendrauti su “Žaldokynės” personažais!

“Kol susibūrimai gyvai negalimi, taikomės prie aplinkybių ir susiburkime internetu”, – skelbia Vydmantų teatras, prieš metus atgaivintas Sauliaus Vaičiulio.

Protmūšio nugalėtojui atiteks 100 Eur vertės prizas ir “Švyturio” laikraščio prenumerata trims mėnesiams bei nemokama Jūsų paslaugų ar prekių reklama www.svyturiolaikrastis.lt visam mėnesiui! Tad tikrai verta švęsti!

Prisijungimo nuoroda – Facebook “Vydmantų teatras” paskyroje.

 

 61,082 peržiūrų (-a)

100% LikesVS
0% Dislikes