Darbėnų Milžinas Margutis tapo ryškia miestelio puošmena ir dieną, ir naktį. Darbėnų seniūnijos nuotr.
“Kokios gi Velykų šventės, jei nepapuošime Darbėnų!?” – su tokiu šūkiu Darbėnų seniūnijos darbuotojai kibo į miestelio puošimo darbus. O rezultatu netruko pasidžaugti senūnijos facebook paskyroje.
Miestelio centras papuoštas ne tik gausybe margučių, nuotaikingais kiškiais, dideliais sužaliavusiais krepšiais, bet ir įspūdingo dydžio Margučiu Milžinu, kuris naktį šviečia įvairiausiomis spalvomis. Šis Margutis Milžinas tikrai didžiausias Kretingos rajone, o gal ir visoje Lietuvoje! Taip tikina darbėniškiai!
Seniūnija savo paskyroje informuoja, kad visos puošybai panaudotos medžiagos sukauptos iš ankstesnių metų. Ir dėkoja visiems, padėjusiems pagražinti miestelį ir jame sukurti ypatingą šventinę nuotaiką:
“Ačiū darželio auklėtojoms, auklytėms, vaikams už Margučio Milžino kaspinų gamybą, Darbėnų gimnazijos priešmokyklinukams ir jų mokytojai Editai Gliožerienei, Darbėnų bendruomenei su Rimantu ir Onute Benečiais priešakyje, Linai Bumbulienei, Lazdininkų seniūnaitei Rimai Dobravolskienei, Darbėnų bibliotekininkėms Danutei Paulikienei ir Jurgitai Anužienei už didžiųjų margučių apipavidalinimą, kuriais papuošėme skverelį šalia Margučio Milžino. Dėkui Elenai Ruzgailienei iš Joskaudų už paskolintus didžiuosius krepšius, kuriuos saugo Darbėnų seniūnijos darbuotojų pasiūti nuotaikingi kiškiai.
Didžiausias Ačiū seniūnijos darbuotojams, kurie noriai prisideda prie visų idėjų įgyvendinimo!”

 14,880 peržiūrų (-a)

100% LikesVS
0% Dislikes
One thought on “Darbėniškiai ir vėl stebina savo kūrybingumu, šįkart – Margučiu Milžinu!”
  1. Oi kaip gražu,ir nesijaučia,kad ten karantinas.
    Bet pasigrožėt neįmanoma mums iš kitų rajonų.Ačiū už vizualų grožį.

Comments are closed.

TAIP PAT SKAITYKITE