UAB „Kretingos vandenys“ siūlo itin patogų ir greitą naują atsiskaitymo už suteiktas paslaugas būdą – E-sąskaitą. Jums tereikia kreiptis į banką, kurio paslaugomis naudojatės, ir sudaryti E-sąskaitos sutartį.
Pasirašius su banku E-sąskaitos sutartį, turėtumėte kreiptis į UAB „Kretingos vandenys“ ir nurodyti per mėnesį suvartojamo vandens kiekio vidurkį, pagal kurį kiekvieną mėnesį bus skaičiuojama įmoka. Jums nebereikės kas mėnesį deklaruoti vandens apskaitos prietaisų rodmenų. Pasibaigus kalendoriniams metams, įmokos už faktiškai suvartotą vandenį bus perskaičiuojamos patikrinus Jūsų vandens apskaitos prietaiso rodmenis.
Tai vis labiau populiarėjanti bei patogi paslauga klientams, atsiskaitantiems už UAB „Kretingos vandenys“ suteiktas paslaugas, kai mokėtina suma nuskaitoma nuo banko sąskaitos, sąskaitos visada apmokamos laiku. E-sąskaitos paslauga ypač aktuali tiems, kas nori sutaupyti laiko, skiriamo skaitiklio rodmenų nurašymui, mokesčių apskaičiavimui ir atsiskaitymui.
Taip pat klientams (tiek gyventojams, tiek įmonėms) siūlome aktyviai naudotis UAB „Kretingos vandenys“ savitarnos svetaine. Savitarnos svetainėje galite atlikti mokėjimą už „UAB Kretingos vandenys“ teikiamas paslaugas, peržiūrėti ankstesnius mokėjimus, deklaruoti vandens apskaitos prietaisų rodmenis, pateikti užklausas.
Primename, kad klientams, norintiems atsisakyti popierinių sąskaitų už UAB „Kretingos vandenys“ teikiamas paslaugas ir pageidaujantiems gauti sąskaitas elektroniniu paštu, tiesiog reikia informuoti bendrovės darbuotojus el. paštu: abonentinis@kretingosvandenys.lt. Kviečiame būti draugiškus aplinkai – prisidėti prie popieriaus taupymo ir medžių išsaugojimo.
UAB „Kretingos vandenys“ inf.

 18,285 peržiūrų (-a)

100% LikesVS
0% Dislikes