Nuotrauka - iš Jurga Lago facebook paskyros.
Tiems, kur “mano šeimos niekas nepuola”.
Ane? Tavo nepuola? Čia toks pat argumentas, kaip “iš manęs Masiulis nieko nepavogė”.
Tai arba nemokėjai mokesčių, arba moki ir vapše nieko nerauki, arba nežinai, kas tas Masiulis, arba pats esi Masiulis.
Sunku mane nustebinti, bet paskutiniu metu vis nustebina visoks “elitas”. Rimtai. Kai pažįstamas filosofijos mokslų daktaras sako: “o kam juos ginti? Jie gi visi be aukštųjų”, įsitikinu, kad mano 4 klases baigusi baba gali šiandien dėstyti, kaip Heideggeris apie būtį: “reikia ne daugybės sudėtingų argumentų, o herojiško paprastumo”.
Ir dar:
1. Kad “pultų tavo šeimą”, pirma reikia ją turėti. Pastebėjau, kad ypač “niekas nepuola” tų, kurie neturi šeimos ir vaikų, (bet kaip visada geriausiai žino, kaip juos auginti ir nori pasisakyti).
2. Nesugebėjimas matyti esmės – “mano” nepuola, o tavo yra ne mano.
(Tik primenu, kad apie 18 bylų yra iškelta Barnevernet ET ir visos bus laimėtos). Kad bylinėjasi ir lietuviai, o kiek šeimų terorizuoja ši užsukta sistema, tingiu rašyti). Va čia:
3. Nenorėjimas matyti tendencijos, tampančios valstybine politika – skatinti bevaikystę (oioi, koks neprogresyvus sakinys): ir nesuvokimas, kad LT yra nykstanti valstybė, o kažkas turės gydyti, dirbti, mokėti mokesčius ir po 50 metų. Aklumas net tada, kai pasakoma – alio, tavo pensija bus nuo 72 metų!
4. Apsimetimas šlanga ir noras pasisakyti pačiam, o kitam neleisti – juk jeigu “tavęs nepuola” – tylėk ir klausyk. Juk nepuola.
Jeigu tavo namai nedega, neskambini 112 pasakyti, kad nedega? Ir neauklėji tų, kurių dega?
5. Ar tai, kad “tavo šeimos nepuola” yra įrodymas, kad kiti irgi jaučia tą patį? Ir jeigu jie mano kitaip, kodėl negali to pasakyti senu geru būdu – mitinge? (Kaip tai daro visi Vakarai?). A vdrug išgirs.
6. Aš leisčiau kalbėti visiems. Net pulti šeimas ir drįsti vaikams plauti galvas, kaip pvz. VDA daro. Bet ne už valdiškus pinigus, nes čia jau valstybės politika: tokia A Kollontai buvo raudona feministė Lenino Rusijoje. Praktikoje planavusi, kaip išardyti šeimas, atimant vaikus ir uždarant juos valstybiniam komunistiniam auklėjimui, išardyti “buržuazinę šeimą”. Buvo bolševikė ir laisvos meilės bei šeimos instituto išardymo šalininkė. Va jums įrodymas, kuo užsiima mūsų valstybė:
7. Su “šeimos niekas nepuola” – kaip su šiandienos “moterų teisėm ir lygybėm” – kai moteris sudega bagažinėje – yra ne smurtas, o va #meToo pasijautrinimai – smurtas, vertas visų medijų. Žinot kodėl?
Sukasi eurobabkė. Ir nematyti raudonos komunistinės politikos šiandien reikia sugebėti. Kai šeima skundžiasi valstybės polinkiu ją draskyti – no reaction, o kai įvyksta kokia nyki smulkmena – gaudžia visos medijos. Nes plaukia fondų pinigai, taškosi mūsų mokesčiai, slūgsta “lygybės” dugne ir filtruojasi pro valstybinius LRT eterius.
8. Palaikau Šeimų maršą.
9. Ne, negėda. Buvau ir pirmąjame GayPride parade. Dėl įdomumo ir todėl, kad tuomet juos tikrai reikėjo ginti. O laisvė yra laimės sąlyga. Man patinka būti laiminga.
10. Ne, nepažįstu organizatorių – kad ir Tapinas organizuotų, man dzin – prisijungčiau.
Ar jau matėt mano naują video? Kur paaiškinta pavojinga Stambulo konvencijos pusė, apie kurią mes nė cypt:
Jurga Lago

Ar palaikote Didįjį šeimos gynimo maršą?

View Results

Loading ... Loading ...

 30,920 peržiūrų (-a)

100% LikesVS
0% Dislikes