Sporto kompleksas dar nebaigta, bet Savivaldybė dėl jo bylinėjasi teismuose. Ligitos Sinušienės nuotr. "Švyturio" archyvas.

Šiandien Kretingos rajono savivaldybės 32-ojo Tarybos posėdžio metu tradiciškai netrūko emocijų. Vienas iš politinių mūšių įvyko tarp mero Antano Kalniaus ir daugumoje dirbančio “valstiečio” Konstantino Skieraus dėl šių metų balandžio 6 d. Specialiųjų tyrimų tarnybos (STT) nutarimo atsisakyti pradėti ikiteisminį tyrimą dėl 2015 m. rugpjūčio 27 d. Kretingos rajono savivaldybės pasirašytos Statybos darbų sutarties su UAB “LitCon” vykdymo. 

K. Skierui mėgaujantis Specialiųjų tyrimo tarnybos (STT) atsisakymu pradėti tyrimą tuometei Savivaldybės administracijai dėl galimo piktnaudžiavimo tarnybine padėtimi ar įgaliojimų viršijimo, meras savo ruožtu leido suprasti, kad kolegai Tarybos nariui derėtų būti santūresniam, kol kita byla dėl kitų šios sutarties niuansų dar neužbaigta.

“Mere, turbūt skirtingas mokyklas baigėm”, – išgirdęs A. Kalniaus vertinimus replikavo K. Skierus.

O meras pasiūlė minimą dokumentą kiekvienam interpretuoti savo galva, nurodydamas Savivaldybės admninbistracijos darbuotojams paskelbti šį nutarimą Savivaldybės svetainėje. Kadangi jo ten dar nėra, kviečiame su dokumentu susipažinti www.svyturiolaikrastis.lt

 9,572 peržiūrų (-a)

100% LikesVS
0% Dislikes