Vytauto Dranginio nuotr.

Antrasis įspūdingų motoakrobatikos triukų kupinas „Namų turas“, aplankysiantis penketą Lietuvos miestų ir miestelių, jau ne už kalnų. Aras Gibieža, Šarūnas Kezys, Nerijus Malinauskas ir Virginijus Dikšas motosporto entuziastams paruošė dar niekur nematytą programą ir tikslų turo tvarkaraštį:

  • Liepos 12 d. 18 val. – Utena, K.Donelaičio g. 38 (Utenos pramogų arenos aikštelė)
  • Liepos 13 d. 18 val. – Rokiškis, Taikos g. 5 (Turgelio aikštė)
  • Liepos 14 d. 18 val. – Kėdainiai, Smilgos g. 1c (aikštelė)
  • Liepos 16 d. 18 val. – Kretinga, Rotušės aikštė
  • Liepos 17 d. 18 val. – Palanga, Kretingos g. 54A (Tarp Circle K ir autobusų stoties)

Ketveriukė ne per seniausiai gavo puikią progą pasipraktikuoti, kai Vilniaus oro uoste ir Kauno „Žalgirio“ arenos automobilių aikštelėje kartu atliko pasirodymus per Aro veiksmo klipo „Ledas!” pristatymus, tačiau tuo viskas nesibaigė. Ilgos valandos bendrų treniruočių įvairiose aikštelėse bei keistuose užkaboriuose – ir gimė nauja programa. Ar

Tad jei dalyvavote namų ture praėjusiais metais, galite būti ramūs – laukia šis bei tas nematyto.

Šie vyrukai tikrai žino, kaip tai parengti. Kad suvokti, ką gali dukart Europos motoakrobatikos čempionas Aras Gibieža, užtenka įvertinti jo ir „Red Bull“ kolaboraciją „Ledas!”. Šiame vaizdo klipe Aras atlieka savo mylimiausius triukus ant… ledo. Nesunku suprasti, kad tam reikia ypatingo talento ir išlavintų įgūdžių.

Įgūdžių netrūksta ir Šarūnui Keziui – pastarojo gebėjimus įvertino „Guinness“ pasaulio rekordų komisija, užfiksavusi daugiausiai apsisukimų ant vieno rato per minutę rekordą. Kiti komandos nariai – Nerijus Malinauskas bei Virginijus Dikšas taipogi yra patyrę motoakrobatai, ne kartą stovėję ant įvairių čempionatų podiumų.

Taigi, belieka išsirinkti datą ar dvi ir pradėti planuoti kelionę į artimiausią miestą ar miestelius, kuriuose ketveriukė surengs nemokamus „Namų turo“ pasirodymus.

 23,388 peržiūrų (-a)

91% LikesVS
9% Dislikes