2-os lygos nugalėtojais tapo „Vydmantų“ kolektyvas. Kretingos sportas nuotr.

Trečiadienį Kretingos dirbtinės dangos aikštėje dvejomis rungtynėmis finišavo tris mėnesius vykusios Kretingos rajono 7×7 futbolo pirmenybės, kuriose į dvi lygas pasidalijusios varžėsi 15 mūsų rajono mėgėjų ekipų.

Trečius metus iš eilės stipriausi “Topoliai”
Pirmoje lygoje, kurioje dviejų ratų sistema iš viso varžėsi 5 komandos, lyderių trejetas išaiškėjo vos įpusėjus pirmenybėms. Sužaidus visas rungtynes trečius metus iš eilės stipriausia 1 lygos komanda ir toliau save gali vadinti „Topoliai“.
Antra vieta antrus metus iš eilės atiteko „Veltūno“ ekipai, trečios vietos taurė buvo įteikta „Sig Group“ kolektyvui.
Atminimo taurės įteiktos ir geriausiems pirmenybių žaidėjams. Rezultatyviausiu žaidėjų trejetą sudarė „Topolių“ atstovas Žilvinas Lukošius, varžovų vartininkus nuginklavęs 18 kartų, ir du „Veltūno“ puolimo lyderiai Artūras Kumpis ir Marius Ruginis, įmušę po 11 įvarčių.
Geriausiu pirmenybių vartininku pripažintas taip pat „veltūnietis“ – Domantas Barkauskas.

2-os lygos nugalėtojai – “Vydmantai”
Trečiadienį Kretingos dirbtinės dangos aikštėje paaiškėjo 2-os lygos, kurioje varžėsi 10 komandų, nugalėtojai bei prizininkai. Mažajame finale dėl 3-os vietos susitiko „Slėnio“ ir „PVM-21“ ekipos. Nuo pat pirmos minutės aikštėje dominavo „PVM-21“ komanda, kuri per pirmajį kėlinį varžovams „atmatavo“ penkis įvarčius bę atsako. Antrasis kėlinys buvo tik formalumas ir galutinis rungtynių rezultatas skelbė „PVM-21“ pergalę rezultatu 6:1.
Nedaug intrigos buvo ir didžiajame finale. Dėl teisės vadintis pajėgiausia 2-os lygos komanda kovojo „Vydmantų“ ir „Darbos“ komandos. Kaip ir visas pirmenybes, taip ir finale nuo pat pirmųjų akimirkų užtikrintai rungtyniavę sausu rezultatu 5:0 savo varžovus įveikė ir nugalėtojų vardus iškovojo „Vydmantų“ kolektyvas.
Rezultatyviausiu 2-os lygos žaidėju tapo 20 įvarčių pelnęs „Vydmantų“ atakos lyderis Edgaras Makarovas. Geriausiu šios lygos vartininku pripažintas taip pat „Vydmantų“ žaidėjas – Mantas Metrikas.

 40,970 peržiūrų (-a)

50% LikesVS
50% Dislikes