Jei akys – tai langai į jūsų sielą, tai antakius laikykite gražiomis užuolaidomis (kas gi nemėgsta gražių užuolaidų?) Nesvarbu, ar norite priderinti spalvą prie savo nuostabios naujos šukuosenos, ar tiesiog išbandyti kažką naujo, čia rasite keletą puikių idėjų, kurios padės jums nuspalvinti antakius nesugadinant banko.

Jums reikės paprastų priemonių:

  • Šiek tiek kantrybės (15 min.)
  • Vonios kambario veidrodis ir kriauklė
  • Pieštuko arba teptuko (arba dantų šepetėlio)
  • Plaukų dažų arba vaško rinkinio
  • Nedidelio dubenėlio maišymui

1.) Pirmiausia turite pasiruošti antakius ir įsitikinti, kad jie švarūs. Kruopščiai nuplaukite antakius, kad pašalintumėte visus aliejus ar makiažo likučius. Be to, prieš tepdami antakius įsitikinkite, kad juos suformavote, nuskutote ir nušveitėte.

2.) Aplink antakių liniją užtepkite nedidelį sluoksnį vazelino. Atminkite, kad svarbu, jog antakių dažai ar dažikliai nepatektų į akis

Rekomenduojame – RefectoCil, 15 ml iš https://vitrinapro.lt/34-antakiams

 

3.) Antakiams dažyti galima naudoti arba akių šešėlių pudrą, arba dažų rinkinį. Jei naudojate dažus, spalvą sumaišykite pagal rinkinyje pateiktas instrukcijas. Jei naudojate pudrą, tam tiks pieštukas arba antakių šepetėlis.

Patarimas: ant antakių šepetėlio galite užtepti nedidelį kiekį plaukų lako, kad plaukeliai laikytųsi. Tai neprivaloma, bet keli žmonės prisiekia, kad tai padės!

4.) Dabar pereikite prie įdomiausių dalykų – pasirinkite spalvą! Čia būkite atsargūs, nes pasirinkta spalva turėtų papildyti jūsų plaukų ir odos spalvą – nenorite būti per tamsūs ar per šviesūs. Apskritai turėtumėte rinktis tik vienu žingsniu šviesesnę arba tamsesnę spalvą, tačiau tie, kurių plaukai šviesūs (blondinės, raudonplaukės ir t. t.), gali rinktis gana tamsią, nes tai padės paryškinti akis.

5.) Jei naudojate pieštuką, antakius pieškite mažais brūkšneliais, naudodami kempinėlę ar vatą, kad lengviau išsklaidytumėte antakius. Jei naudojate dažus, sumaišykite ingredientus dubenėlyje pagal instrukcijas. Tada aplikatoriaus šepetėliu kruopščiai ir iki galo užtepkite antakius iki sodrumo (nenaudodami per daug, kad pradėtų lašėti).

6.) Palaukite apie 30 minučių, kol spalva įsigers ir išdžius.

7.) Baigta! Dabar eikite ieškoti mielų aksesuarų, kurie padės papildyti jūsų naująjį įvaizdį. Ir nepamirškite, kad tobuli antakiai yra subjektyvus dalykas. Visada galite pašalinti plaukų spalvą su šluoste ir šiltu vandeniu ir eksperimentuoti su skirtingais įvaizdžiais, kol rasite tai, kas jums labiausiai tinka.

 

Kaip rasti tinkamą atspalvį.

 

Viena iš priežasčių, kodėl geriausia kreiptis į profesionalą: Jie tiksliai žinos, kaip priderinti antakių atspalvį, kad jie nebūtų per daug sodrūs. Jei vis dėlto nudažėte juos per tamsiai, yra keletas veiksmingų priemonių, kaip išgelbėti šiuos antakius (daugiau vėliau!).

 

Kiek laiko užtrunka antakių dažymas?

Antakių dažymas trunka nuo 1 iki 5 minučių (priklausomai nuo plaukų tipo), kol dažai nuvalomi ir jūsų antakiai yra baigti! Dažai neturėtų paveikti odos aplink antakius, bet jei liko kokių nors dėmių, nepanikuokite, jos nuplauks per kitą dieną.

 

Kam galima dažyti antakius?

 

Jei nesate alergiški kuriai nors plaukų dažų sudedamajai daliai (panašiai kaip ir dažų dėžutėms, pirmiausia turite atlikti testą), antakių dažymas tinka beveik visiems. Net ryškiausios blondinės ir raudonplaukės gali dažytis antakius. Tiesą sakant, J. Patel mano, kad jie dažnai yra geriausi kandidatai: “Tamsinimas yra puikus ilgalaikis pasirinkimas, ypač tiems, kurių plaukai šviesūs arba šviesūs, nes gali pridėti antakius, apie kuriuos niekada nemanėte, kad juos turite!

Daugiau: plaukų priemonės

 70,893 peržiūrų (-a)

50% LikesVS
50% Dislikes